[洛杉磯安老院] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(295)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
mutual interest between James Ennis and the Lakers
本身細加嫂奧運之後話會番黎但依家最新係未向未明 加埋簽咗DJ 湖唔expect 會keep三隻純正中鋒 預計會買斷/trade Gasol for money/ pick swap 所以應該係等Gasol 確定去向之後就會簽 James Ennis
依家湖係爭隻wing Bazemore undersize 得占Ariza
James Ennis想黎想到出哂面 twitter like好多fans叫佢入湖嘅post之餘 自從前日話湖對佢有興趣之後 連續兩日起湖ig嘅 Ariza同DJ post到留comment
其實不如灰熊俾錢買細加啦,等佢可以最後一年係灰熊養老
尾二個留言
好似駁唔到
灰熊成堆內線喇喎
咁灰熊話要掛球衣呀嘛,你想點用你嘅事

我冇呃你啦,灰熊真係俾錢+pick送細家嫂回家,有情有義
跟住就買斷佢俾佢返西班牙老家
公布細節:

ESPN記者推特透露,湖人將馬克-加索爾和一個2024年的二輪選秀權以及部分現金交易到灰熊換來王哲林的簽約權。

同時推特中寫道,這筆交易使得湖人節省了1000萬美元。 灰熊將會與加索爾協商買斷使得他可以留在西班牙陪伴他的家人。
王哲林 是誰?
大陸仔 唔好簽呀diu!
Ennis 已經準備好
原來湖人total有七屆助功王

班內線輕鬆食餅
Trade完就炒啦
要衝冠點會要依啲nobody
唔係呀傻閪
唔係交易呀王,係交易個簽約權,炒都唔洗炒
仲正 直接簽anal
唔知黎緊呀丫姨同乜撚有冇機會上場呢..
起碼季前俾佢地上下啦
諗番
對比熊,湖都算無情無義
上季大嫂除晒褲想黎湖退役,湖都唔so佢
一隊衝冠一隊鳩流流 點同
10日約無話唔得既
咪係囉
最後係湖俾錢賣細加,等佢係熊退休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞