[洛杉磯安老院] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(295)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
少癲,依家已經咁尾機
唔傷應該屈到,final 打網
我地可以出tht+鼻屎魔
網入到東決再講
上年到季中咪又係吹到打爆全宇宙
harden再唔減磅嘅話,可能真係入唔到steve nash上季咁鍾意1348,如果今季再係咁,harden對腳傷硬
傳想簽番宗師,但人地有約係kings

未簽Daj之前已經想講不如等kings放人再執
kings有5隻底TT,宗師
都應該係daj ,有無得保3,4號位?
上年傷,到而家都唔肯公布咩事,得兩個原因,一係大撚獲野,要休好耐,一係好少事同對手玩心戰,無中間
如果係前者,網都唔會走得幾遠
仲要irving成鳩日都傷
另外kd只係另一個kawaii,我唔覺得佢係個好好既leader even佢拎左2champ2fmvp但都係因為有curry klay green
而家全世界都講網大熱,但我完全唔睇好囉

笑今地要笑埋自己
上年bazemore喺勇係穩左,但本身上年勇癈都多左機會俾佢舞,之前幾季都癈到笑
ariza melo ellington howard 仲有幾多貨剩大家心裡又數啦,喺其他隊都係d次輪換少用果堆,你要用做主輪換一員可以行到幾遠
wb就出晒名上腦…打到順風咪好地地囉,close game會唔會仲鳩衝?爭波打無人知亦唔會有人控制得住
tht其實都係上腦二號,安份打好bench sg會幾好既,monk nunn又夾唔夾到真係睇彩數
ad又可唔可以打到季尾? 上季唔係因為佢傷我地都有機會上到2nd round
至於奶,其實上年已經睇到慢左,playoff打到35分鐘以上佢都無力,佢既時代落幕架喇

老實講今年最難估係湖,佢地上唔上到西決甚至打總決賽真係牽涉太多因素
😅😅😅😅
大佬你唔好咁痴線
做職業兒子都一世無憂,打波呢啲興趣黎
佢老豆細個咁窮 唯一出路真係入nba
佢宜家要乜有乜 邊有咁多動力
咪玩啦
公牛今年有心搞點會賣
https://youtu.be/jZOBraeAAuI

依個channel 可以一睇
乜都假,唔傷再講
奶又老一年又再退化,只係退化得比人慢咁解
現階段分析呢啲冇乜意義
如果我湖下季又西岸第一
啲人都係屈我湖組宇宙隊
無視年齡、chemistry 等因素
8星戰隊宇宙湖
Ching 今晚食乜餸
唔怪得FOJ轉著6號 原來係為左Jordan
wb迷
Vs占狗
Vs湖迷
Vs湖yc迷 (ball bi dlo 牛 Jc)
湖今夏全部簽嘅人都唔錯,係Daj真係唔睇好,條友完全無咗防守個心態不過Marc想走無計等到TT/宗師俾kings放人就正,Daj真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞