[洛杉磯安老院] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(295)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
拓隊波愈黎愈廢,由有dame之後最勁個陣係damn wm batum aldridge lopez 呢個陣當時至少都有2輪
不如你地班太監開個roster再鳩up啦
最後一年mle吹撚到毒約
Protected first round pick換隻pf又叫做傻仔
騎trade完個底滿撚哂人無sf又叫幾掂
炭狗仲on9
19年拓入撚埋西決啦仲j埋2輪
執人口水尾柒撚到訓啦
love應該幾想黎湖,好多機會俾佢上埸
講緊拓原本簽DJ jr已經on9啦,換Nance番黎,但佢今年有怪病抖多過打

唔講以為騎trade出去嘅Nance係sf啊人地pf黎咖,咪又係pf換pf,騎無sf關單trade乜柒事啊?

湖區老屎忽
會比球迷咒死左先
閱讀理解零分?
Mle毒約變本身簽=on9?
Protect first round trade pf 點撚樣做傻仔?
我講緊trade黎trade去都係換隻底番黎點upgrade
你就spin去Nance係唔係sf?你講乜春
弱智太監
拓隊波愈黎愈廢,由有dame之後最勁個陣係damn wm batum aldridge lopez 呢個陣當時至少都有2輪
不如你地班太監開個roster再鳩up啦
最後一年mle吹撚到毒約
Protected first round pick換隻pf又叫做傻仔
炭狗仲on9
19年拓入撚埋西決啦仲j埋2輪
執人口水尾柒撚到訓啦

spin你老尾咩柒咗就話人spin,自己先係閱讀理解零分

乜野叫”騎trade完個底滿撚晒人”

即係唔trade就無滿?本身就係咁多隻pf㗎啦,點樣未trade就未滿一trade咗就滿啊

Nance今年有怪病上季出場勁少都唔知好唔好得番,換到隻後生當打又唔叫upgrade 啊?係咪同位置唔計先?

湖區老屎忽成日mon住想搵位入人,以為好有型,圍爐你地就勁
我b仔打手
點解湖區會嘈托柒騎
點樣prove到即係唔trade就無滿
姐係騎trade完有幾掂
MLE點撚樣毒法?
騎係咪唔養兩隻新仔用件垃圾司機叫upgrade
想笑鳩勇迷屌柒鼻屎魔但又唔知人地勇士岀身
柒撚到拎rr9同cp3比真係你條柒頭先夠膽
仲要屈ad未帶過隊打playoff神化rr9
邊夠太監柒
Nance換芬蘭司機係咪唔叫upgrade 先?係咪同位置trade唔計啊?你答咗先啦

咁撚好你隊波差咩位可以俾你用你多得濟嘅人去換?咁易騎就唔會好似你咁柒咁耐啦
人地用有限米煮有限飯又唔叫upgrade,俾你用Nance換頂級sf啞狗女人25好唔好啊?

個條勇迷ig page係咪你黎㗎?我笑9佢係其他nba ig page到留言好似怨婦咁話Bazemore係叛徒啊勇士出身所以?佢之後轉過4隊係咪做咗4次叛徒?同勇士有親啊?

咁O’Neal咪百家性奴?
你答撚左點撚樣砌砌下個陣幾掂先啦
你講成個陣啊下話係咪又spin啊
勇士出身咪有資格笑咁易好難明?
毒約答到未
個陣點好法答到未?
我入咗公海
本身後場養緊sexton garland 2隻24+ 17+
sf位用緊Prince好洗好用,仲有隻幾有潛力嘅okoro同隻還可以嘅osman季中執到爆炸頭番黎仲想點?

人地aims養下新仔,入季後賽得唔得啊?30隊隊隊一trade就要爭冠,你去放暑假?

呢種就係叫”砌砌下” 而唔撚係講緊淨係nance呢單trade啊柒頭

同埋唔俾騎再trade㗎?當人trade芬蘭司機番黎就完?拎sexton搭野trade隻”SF”番黎又得唔得啊?

邊個閱讀理解零分邊個spin?可能係我囉
Nance換芬蘭司機係咪唔叫upgrade 先?係咪同位置trade唔計先?
第一Prince trade撚左
已經唔洗睇你鳩up
哂我時間
乜撚野叫勇士出身有資格笑你摘撚晒記事簿我建議你番去睇多次我講咩啦
Nance換司機點撚樣upgrade
Nance防守>司機
成個陣G又唔高要人cover
要司機托?
講緊騎呢幾年嘅操作啊又一句哂我時間唔撚面對,每次都扮到好識波總之放多幾隻就好似自己啱晒
Prince換撚左都未知仲有得扲出黎講砌你老母咩
咪講撚咗Nance有怪病連醫生都唔柒知佢咩事囉,抖多過打,簽芬蘭司機番黎唔夾再trade又得唔得啊?似你一成不變咩 芬蘭司機trade value 會唔會低過Nance啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞