[洛杉磯安老院] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(295)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
常規賽佢真係可以同wb一人帶一場

wm 仲留咩
就算無廢老
wb 同ad帶依家呢個陣都可以入playoff 啦至少
除非退化好多
依家有埋rondo 做戰術教練
睇唔到可以點輸
廢老可以變返熱火打法 玩多啲無球唔洗控咁多波
其實Lakers 冠個年佢都同rondo 玩唔少two man game
唔駛做有糧出,點會唔掛
仲可以掛名神教練
R4 Game6 勁到仆晒街
佢之前一早開左口屌 啞狗leadership 唔係RMBJ 個皮
話佢唔識lead
咪又係門面野
所以啞狗當年廢老波屌得佢冇錯
根本黎lakers拗介指
好想快啲開季
睇coach rr4 拎住白板畫戰術
大把戰術要磨合
好悶,大家可唔可以傾下計
Anthony Davis felt some frustration that he wasn't getting the kind of passes he was receiving from Dennis Schroder as he had a year earlier with Rajon Rondo, a source tells Eric Pincus of Bleacher Report.

Schroder and Davis only connected on one lob all season.
賴。安東尼戴維斯
食慣好野,你叫佢食茶記就屌人垃圾
btw

其實亂傳波 好易傷
Ben 話想黎lakers
底薪ok
仲有一個位,一口價260萬
認真講,今年個陣真係有今生無來世
我會場場睇….歷史性陣容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞