[洛杉磯安老院] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(295)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
表妹只剩三分 其他進攻手段 防守全部冇晒
先帝換?
法國表妹係唔鍾意食回頭草架
我真係好想睇多次表妹眉朗組合
無所謂啦 呢啲嘢 DJ 陰部 Ed davis都無 市面上用黎頂人數係咁上下 表妹同朗AD起碼frd底聽話
用黎頂一陣 唔會完全靠佢is Ok
再簽都係冇咩機會出場
定係留番季中再算?
Anthony打正選 anthony打後備
Millsap to Nets
LaMarcus AGG likely to Nets
唔係 D Jordan呀
軍備競賽
Bronny James 全美排名下降至50
呢兩個唔似係可以比較吧

四次全明星
兩次防守一隊
兩次防守二隊
一次nba三隊
一次新人一隊
兩個冠軍
三次助攻王
一次偷波王

Vs

七次冠軍
一次新人二隊

Anyway, Rondo入唔會有問題啦
其實艇 隻ibaka 去咗邊
去左艇
lowry訪問講kawaii果一段話
同之前rondo屌kawaii唔係leader既料

已經睇得到kawaii本身性格

雖然我都知呢度好多ching一早就知
而家咁諗同佢同一隊真係幾鳩屎,當然如果你係毫無上進心果d梗係會覺得爽皮

又掉番轉諗當初佢點解唔去湖仲要撚一撚奶,真係發自佢內心而唔係偶然
LA 黎 LA未
黎打10mins收列?
Lowry 點話佢 想知
心臟病真係咪搞啦唔係話想要魔術隻班巴?
話kawaii成日鳩叫想要多d球員
有d球員話過我咁撚多空位都要傳俾條閪佬?
Lowry話佢係最好既球員,佢入到,球隊贏波就係最好既事

龍肯定有內哄過但Lowry確實係個出色既領袖好快擺平件事
Lowry 點話佢 想知
話kawaii成日鳩叫想要多d球權
有d球員話過我咁撚多空位都要傳俾條閪佬?
Lowry話佢係最好既球員,佢入到,球隊贏波就係最好既事

龍肯定有內哄過但Lowry確實係個出色既領袖好快擺平件事
網隊而家16個
佢想去都去唔到

鳩猴好撚fit
我都想要,但除左次輪外真係無咩籌碼
點match人工又係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞