[洛杉磯安老院] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(295)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
幾驚要切
James 個傻閪敗走,抵撚死啦。
你有得切咩
會唔會係Cousins
小妹梗係無
朗coach is back, 肥仔眉暑假已完
rondo 黎佢有得上場咩
屎綠

人在xx心在x
屌dj果邊搞咁撚耐架
Rondo和gasol恐怕難入名人堂
Anthony 和 AD 都未必能入
rr9算名人堂地板 其實睇獎項數據佢唔低 2冠之後已經高機會咗

細家如果佢係美國nba球員的確冇機會
但佢係國際球員 計埋國外貢獻有少少加成
始終名人堂唔係單純nba名人堂

瓜ad基本上入硬
由其pp都入得名人堂 瓜ad生涯成就已經超班
其實anthony除了好像一次得分王和美國隊金牌外,還有什麼個人成就?
要排隊mcgrady 比他排先

而細gasol就是一次DOY和一次總冠
大gasol也未排到,細gasol再排排隊吧
PP才一次總冠軍就成班緣人j成世咁
就看anthony能否增加總冠軍成就去加乘
所以mcgrady 一早入咗啦
其實唔止乜乜王先計個人成就
123隊 全明星都包
其實名人堂條件冇想像中咁高要求
你睇吓個list 會發現瓜已經夠晒格
ad rr9都唔低

大加入其實係時間問題 始終要退休之後過幾年冷河先入得
細加的確係有爭議 但未必冇機會 介乎踩線中間位
Rondo同Anthony入撚硬啦 仲要會係一過完個冷河就即刻入
三面奧運金牌俾你講到係可有可無咁啲Second team Third team次數已經夠佢入名人堂
想問下新一季波衫幾時先有得買
想買卡咩路
Ok, 我同意anthony應該都等入名人堂
但rondo的入選資格我有保留
即管睇吓
痴線
3次助攻王都入唔到?
咪傻啦

Rondo is back
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞