Delta可威脅已打疫苗者 牛津學者:不可能群體免疫

268 回覆
321 Like 18 Dislike
苗撚準備!
死亡率係差不多
苗撚呢
根本唔會死人
班友弱智㗎嘛
咩邏輯 突變到適應到疫苗 就等於打咗更加容易中
噴完某一隻牌子殺蟲水 有幾隻死剩嘅曱甴適應咗=噴咗殺蟲水更加容易有曱甴
反疫苗撚果中弱智真係唔係扮
打完針隨時有致命副作用唔提
打完針都係會中武肺又唔提

你呢D苗撚咪真正當人弱智
波拉德推測,新冠病毒接下來會出現「或許更容易在已接種疫苗群體中傳染」的突變

係囉啲學者真係弱智唔係扮。
講得出嘅嗰班本身都係社會loser
各行各業咁受影響
得佢哋咁仆街先會話最好永續落去
谷針背後agenda又唔提。
其實有咩好嘈。睇啲苗撚打完死/面癱/心包炎/打完都係中武肺咪fit囉。洗撚理佢哋咩。
不嬲有晒數據證明副作用係extreme rare case 反苗疫撚最鍾意拎住嗰一單半單講
你班痴線佬咪最仆街
成日宣揚全世界要無哂流感先俾人回複正常生活
連登仔即刻好開心,又有得打飛機
有哂數據?
咩副作用case都話唔關疫苗事,跟住全部個案唔公布叫有哂數據
始終都係口罩呢D物理野先最勁
苗撚最開心,自己白打左兩支無撚用又有副作用既針,就唔忿氣要迫埋其他人一齊中伏
上面落左order要過左3月兩會先有機會通

仲有2月係冬奧, 而家上面爆緊仲係上升期, 埋尾都已經十月
你地咁樣衰就緊係鍾意帶口罩
我幾肯定今年3月起,打咗針1個月內死嘅人多過染病死嘅人,打針撚快D出來駁啦
最ON9係講係香港講社會責任19年比人打完諗法仲可以變得到外國左膠一樣,用民主社會既諗法諗香港,呢班ON9係咪移佐民
https://lihkg.com/thread/2656545/page/1
拿,有哂數據啊,苗撚準備
所有決定都系取決於相對可能性

你搭車有十萬份之一機會撞車死,你系咪一世唔搭車?

你出街有十萬份之一機會仆街死,你系咪一世唔出街?
打針撚:少過累積死亡人數就得
班苗撚包括藥廠打手,只會不停人肉播音咁,不過重覆大話,就係要慢慢洗腦
國安法都係影響一少撮人

苗撚特別中意偷換概念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞