Delta可威脅已打疫苗者 牛津學者:不可能群體免疫

268 回覆
321 Like 18 Dislike
咁分埋年齡細個50歲influenza死亡率0.0004添
打完針武肺只係嗰勁少少嘅流感

第三句真呀香港最好收皮
我接受到0.4%死亡概率就唔駛理針嘅side effect ,所以結論就係唔洗打

我有人同我同一諗法?
全中
根本而家喺香港中武肺仲難過中六合彩
但一個月打疫苗就至少死幾件
你打埋我嗰份
有冇留意呢個POST入面 好多谷針撚都係P牌
即係中左既會再中?
打左會中中過一隻變種都會有依家有廿幾種變種

打完有機會都中廿幾次
咪Lon9啦!英國解封的人都唔知幾L開心! 係市民要求唔戴口罩,唔係政府叫人唔戴。相反政府仲叫人有需要就戴翻。
你就傻! 英國已經全面解封,的人都不知幾開心。
閱讀理解零分? 咁咪即係打左疫苗嘅人對原來嘅病毒有一定抵抗力,但對變左種之後嘅病毒嘅抵抗力就冇咁好囉!
咪Lon9啦!
Cctoy係咁
必乎係,疫苗祇可以低度防感染,但可以高度防症狀變為重症,但打疫苗係有風險,自己考慮,平均5000人有一個副作用入院,100000人有一個28天內死亡,唔係我話,係統計得來
Cctoy班盲毛係咁
如果有埋ADE 今次fat fat
香港真係落後全世界
仲以為谷完針就可以對終国開關
事後係就算俾你逼到9成人打咗針
到時都會爆到冚家剷
所以英國咪on9 lo
英國佬真on9
明明香港都有公怖 隔離post都有話19個人打完入院
外國都做緊調查有咩副作用

講100次唔公怖就真係等於唔公怖?
定係你一定要聽到你心目中既結果先叫做係公怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞