Delta可威脅已打疫苗者 牛津學者:不可能群體免疫

268 回覆
321 Like 18 Dislike
個啲傻西
戴口罩有後遺症…

好易爆暗瘡
打疫苗有39%防

堅持帶口罩 生暗瘡唔會死人 疫苗燃繼續享受補針嘅快感
我都唔想著底褲出街添 忍下啦
苗撚:夠高啦,好過唔打針0%防
宇宙第一毒婦 仲谷緊喎.
商家佬, 校園都配合緊
系各地政府打得太少太慢太遲,如果一早幫印度打疫苗,根本唔會有delta出現

你地班人再唔打,容許武肺繼續蔓延,新變種會繼續出現
都唔夠疫苗

Delta 依家唔係仲冇疫苗咩?打現有嘅疫苗點防止delta 蔓延同變種?

即係要喺delta 變種前,開發新delta疫苗,同全球所有地區有七成人打咗新針?只係非洲你都好難做到啦。唔係嘅話佢咪又會喺非洲變種傳返出黎。
2021年最大謊言
「打新冠疫苗可達至群體免疫,不單止保護你,而且保護你身邊嘅人,你哋快啲打針啦」

近幾日香港感染武肺,大比例都係已接種兩劑疫苗中招,請問班疫苗𨶙點辯駁
即係,要自己打咗先至受到保護,唔可以靠人哋打
調返轉
各大專院校為咗谷針 聲稱為轉f2f逼人打針
苖撚準備
請教一下, F2F = face to face ?
快出新針,再谷過
政府: 我話香港有就有
小心俾人話你講埋啲 uneducated statement
幾時搬左龍門,一開始話力會打完冇事
藍絲:打左好過無打
原來搬左龍門

之前吹到濕撚曬話打完冇事,出現更多重症就更新紅線

又話可以保護自己同其他人,原來又被篤爆乜鳩都唔得,又開始宣傳變種,藥廠口罩廠fat fat

冇打針中左好多出院又唔提
想講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞