Delta可威脅已打疫苗者 牛津學者:不可能群體免疫

268 回覆
321 Like 18 Dislike
有高血壓患問下打唔打得
個醫生即官腔回答 根據衛生署指引 乜乜人士唔打得 其他人士一律可接種
個波射撚咗去DH啦DH再射撚咗去USA CDC 無撚得輸

睇吓堆藥廠 世紀病毒 全球中招 本身研究蝕入肉 而家好生意到生產唔切 仲要未來仲有n咁劑等大家打 你話呢條水長做長有 唔叫你打等幾時 唔通等病毒冇晒先打
其實點解所有打後發生的事 都一定要入疫苗事
又無人話blood clot, 心肌炎唔關事
打完你敢唔敢吾戴罩出街
其實打完防重症依個係真既話,佢叫人打又好似合理
e.g. 10個中招既都打左 所以變到惹左都只係感冒咁既程度
利伸唔會打 覺得打完又會有其他變種然後又要打4,5,6,7,8針
你系撚夠未
屌你老母 5p 死開啦
他認為給孩童施打疫苗,無法完全阻止病毒傳播,「迫切需要的是確保全世界的成人都接種了疫苗」

你要睇最後果句
系未牙 甘又典?
成日講咩防到重症 但又唔講有人打完兩枝 最後中完死撚埋既例子又唔講

我對於打針與否冇意見 但唔好為谷針 谷到咁撚肉酸 又唔比人知打針後影響 又唔公佈針後疑似個案
你越係咁做 就越唔撚打
成件事唔係谷針 係倒緊米
https://youtu.be/DoYWz11Rmvc

https://youtu.be/_XyHeh7ECQU

其實仲有其他藥物係對武肺有緩和既效用
斯洛伐克已批准使用伊維菌素為治療武肺藥物

當然,苗撚淨係睇主流傳媒,其他資訊係唔會理
苗撚準備
簽返份聲明,出事要負責,不過到時候又話唔關疫苗事
疫曲樣就會話,因為呢啲人無做好個人防禦

打咗又要防,唔打又要防,咁打嚟做乜尻
sor9
just flu 撚
呢到無科學 得鳩up

Btw 系你老母
點解唔敢 宜家係人地敢唔敢唔俾我戴口罩
3Q
英國依到已經just a flu
同中流感差唔多
中咗唔係嚴重係屋企坐10日就出得街
全部肺炎限制冇晒
根本隻嘢都唔勁,未打疫苗個時,死亡率大部分國家都係低過4%,發達嘅國家死亡率仲低,加上後生好易好番,死嘅通常都係年紀大嘅人

限制係政府限制你,唔係病毒限制你,所以你可以選擇去英國,或者乖乖地留喺度戴口罩
對比common flu morality 0.01%
死亡率4%叫少

我地依家係英國打晒針真係just a flu
咩政府限制都冇晒
每日二萬七個中招
平均一日死唔夠一百個
死亡率同感染率脫晒勾
慢慢繼續係香港一世封關戴口罩限聚令
快d同政府反映
唔記得講, 細過50歲死亡概率係0.4%,細過40歲係0.2%

香港戴哂罩,平均一日死唔夠半個Tim 啦

我贊成一世封關,反正我no stake in HK
香港仲要有大約四成人打4兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞