神魔之塔創辦人1億購天賦海灣相連戶 勢打造區內巨無霸大宅

388 回覆
57 Like 397 Dislike
香港應該PAD多D
即係先唔講抄唔抄嘅問題 咁神魔啲圖係畫得靚啊嘛 pad嗰啲畫風真係唔係好接受到 嗰種日式卡通感覺

但係就算真係抄啊 咁神魔都抄得好啊 佢自己有佢獨特遊戲性 已經係第二隻game嚟啦 咁唔通跑步比賽又話佢抄你咩
日本本身就冇移民,只有永住同移籍。同埋助長抄風關觀感咩事,大把日本仔玩原神玩得幾開心,又唔見日本唔比中國人過去。
忠忠直直
下一句
唔講啦
請尊重 謝謝!
大家都係垃圾驚
不用分那麼細
其實去到中期神魔已經屌打PAD,更新多好多野,但抄就係原罪
你係咪00後
抄到公屋變豪宅幾撚勁
香港手機game嚟講你算唔算係最成功嗰個
事實真係好玩 keep住比同類game進步
真 人地已經合體打到數字長到睇唔撚到 pad仲停留係32bit柒下柒下咁 完全唔識改進
有咩問題?
好耐冇聽過呢首歌
https://youtu.be/wWY0Y7b9JMM
好撚醒 你又唔抄
搭車見到人玩, 都幾年前, 佢戰鬥個陣可以幾隻寵合體一隻
而且可以出大絕, 但大絕都係抄人tsum tsum係到連埋啲珠
依家抄咩
冇問題,都唔知班友咁大反應做乜,一啲都唔識尊重人
正如你係街見到弱能人士都唔會去串佢啦
除咗課金無其他誤樂
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=23805&snA=658689

個編輯笑完翠翠之後就冇見過佢,應該比人炒左
有咩好後悔,你情我願,你俾錢果陣唔係買到快樂?
連登仔繼續一個月拎住11 12k 300呎公屋屌人地垃圾
人地住緊成億嘅屋
其實無話抄唔抄
你車廠d車出電車咪又係跟著人出
有人玩有人買都夠做
抄你估ctrl c+v 幾分鐘搞店咩
唔洗請人揼曲畫圖咩
唔同地方就有自己既app/產品
好似台灣就用line
外國/香港用wtapps
唔通你又話人抄咩
山寨野黎講佢真係好成功
玩人地國家出既game唔係跟人地語言
同班大陸仔黎香港讀書但係要人講普通話一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞