神魔之塔創辦人1億購天賦海灣相連戶 勢打造區內巨無霸大宅

388 回覆
57 Like 397 Dislike
睇得明 但不爽

點解要睇日文估估下?

pad當時自己唔注種漢化 怪得邊個
抗拒日文game
通常都係以前無打過機果班
如果有玩過以前主機嘅人
基本上都睇得明7成打機常見日文keyword
村井
兩年後咪出左港台版囉
一開始新game新玩法
要人一間公司立即整多國語言好大挑戰

就算人地冇漢化,唔代表你可以去玩抄game
咁d人冇switch係咪可以賴zelda唔出係手機度,唔注重手機玩家
所以大條道理可以玩原神?
日本仔咪衰在d game 留係本土
同神抄出果陣,pad 有段時間ban 左好多人
Pad果陣有個acc 卡體, 被ban, 自己問題被ban就算
開過個玩左段時間乜都無做過又ban 埋之後唔撚玩
你出開邊度街
屌你老母, 原來就係你依D仆街仔搞到人人都以為香港淨係識抄野
影響曬世界對香港人既觀感
可能本身日本都會開放比香港人移民, 就係你依D助長抄風既人搞到日本唔開 你對唔對得住全香港手足?
頭先係巴哈CAP的,
神魔已經差左,上年大部份時間都係榜首
唔知個人氣係點計,如果神魔有活動,就會破百萬上返第1

宜家既然有連燈仔屌,相信好快又返第1了

利申:之前鋼練合作有課金抽齊D角色,然後玩左2日就無再開GAME
Pad唔做漢化都屌打神魔
由gameboy時代都無漢化日本game 咪又係照玩
你做人無要求退而求其次玩老翻走去話人
白石角loser即係loser,有錢都係擺脫不了浸lame味,垃圾地段屌你老母收皮啦
原神抄殺耳達又市場唔同 又要RESPECT?
台仔不嬲咁廢
玩神抄玩原神勁課
2077一堆bug又成班護航
唔知點解佢哋打機打乜都變死忠
以我個人喺街睇嚟講呢 就其實5050 不過咁都可以作標準?

同話見到donki多人=經濟好 有咩分別
無玩過神魔
但講真pad垃圾營運真係好趕客
玩耐左總係有種官方故意同玩家作對既感覺
玩開神魔,無玩過pad
神魔之塔創辨人死全家吧
而家新嗰啲都有啲創新嘢要突登上網睇中文
不過而家啲人真係俾漢化版養熟咗 睇唔明就唔玩
唔似以前pokemon咁睇唔明都照玩

利申 pad同你差唔多lv
初中課好多金
得罪講句,玩得神抄嘅
唔係輕度弱智就重度弱智......
好多傻仔課金畀人抄樓
我出街係兩樣都唔見
根本“出街見”個結果嘅分歧可以好大
幾年前雙修,而幾無玩了
最好笑係開頭抄PAD,跟住PAD又抄返神魔
神抄係香港都有打手

唔怪得之有1億買樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞