神魔之塔創辦人1億購天賦海灣相連戶 勢打造區內巨無霸大宅

388 回覆
57 Like 397 Dislike

人地全部半夜做
係得佢咁串日頭山server
仲有敵人無限手段搞鳩你
你就連威嚇都用唔到
想講乜game都好就算你本身玩緊中文版
玩到咁上下你都係會上返例如gamewith呢類日本攻略網睇資料
因為資料同資源比起中文攻略網多好多
亦可以睇返一啲新開嘅活動關之前日版玩家係點攻略
冇玩好多年, 不過比較鍾意神魔啲畫風同埋遊戲性
亦唔覺得神魔係抄, 如果遊戲玩法一樣就係抄, 咁 LoL 係咪抄 Dota? Fortnite 係咪抄 PUBG?

我覺得抄係講成個感覺, 嗱原神就一定係抄喇
抄係講成個感覺
咁唔駛定例立法啦
神抄有無d咩係pad無?
而家都唔係講緊法律層面喎
就算係, 佢兩隻 game interface 唔同, 人設唔同, 招式又唔同, 點都告唔入啦
水魚天堂
咁講抄唔抄就梗係講客觀事實=>法律
個人感覺真係口同鼻拗
假貨比真貨好
所以我玩神魔耐過pad
成班睇唔明日文又唔肯研究 咪走去玩神魔
你似弱智 係咪有白卡
港台版係比日版玩家過黎買包用
玩一定係玩返日版
就算香港玩家都一定係玩日版
同白貓情況相同
爭咩啊,反正玩電話game嘅都係傻閪
同怪物彈珠咪一撚樣。
怪彈仲鳩,神抄都叫有新野玩。
怪彈呢隻垃圾GAME得閒就整個合作呃人抽野,仲要隻角色勁撚到唔抽就係同其他人差好多倍,重點係乜啊?重點係佢限時,即係局鳩你去抽,然後抽完之後過幾個月又有新合作,之前抽果D又唔啱用要再抽過。
而且差唔多成十年都繼續疊疊疊疊疊佢老母垃圾運,疊完都只係為左疊其他野。
不過依然一堆人仆撚住去送錢比間公司洗
出新角 隻隻game都係咁嫁啦
不過pad係唯一 一隻game抽野會加價
5石加到10石 試下12石都嚟緊
繁體支那都係支那種唔洗分得咁細
香港政府好尊重白卡弱智仔
7年前已經有8x6版面
你講一開始定而家先
而家已經好多唔同,龍刻、武裝龍刻、昇華之類
技能都有好多pad冇

如果你講緊一開始嗰陣
神魔有強化珠系統
Pad +珠係神魔之後先出嘅
好諷刺,其實點解有神魔出現?

咪又係日本玩自閉,block ID
如果唔係PAD當年已經飲咗頭啖湯

正如點解K pop可以咁勁,人哋唔會收收埋埋,4K MV full version上YouTube 任睇。日本果啲比30秒你睇都攞佢命咁
真心問 有智能電話之後 神魔係咪run得最耐嘅香港電話game?
你知唔知佢一出果時d圖直頭係跟住pad黎抄
連技都一樣
成個感覺係大陸老翻game咁先比人叫神抄
果時日本仔唔告佢真係執到
日本人嘅固執正正玩殘自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞