神魔之塔創辦人1億購天賦海灣相連戶 勢打造區內巨無霸大宅

388 回覆
57 Like 397 Dislike
供?
邊洗供
炒邊隻?
同你相反
出左一兩個月就開始玩
本身雙修,而家剩係玩神魔

畫面就各有各好啦,始終唔同風格
體驗方面,唔係幾頂得順pad消完之後要逐下數番combo出黎嗰度
好dum時間

如果要告,其實當時有勁多轉珠game出現
神魔算係抄得冇咁足,角色對到6-7成
即係大家都明神魔水火木妹對應水火木奶,巨像對應巨人
但d技都各有分別,仲有pad冇嘅希臘隊長技

然後有d game係100%連技能都完全一樣搬過去嘅game
例如逆轉三國,每個武將對應嘅pad角主動技同隊長技完全一樣

再後期少少,cygame都抄左一隻
不過變化就大少少
珠改左做兵仔,轉完之後d兵仔係向上行,唔係向下跌
版面都唔係5x6
都有同其他game/ip合作
不過隻game都執左lu

switch個隻game又唔係賣得多搵到錢
padz 又夾硬上3ds又陸沉
都唔明佢做緊乜
pad接近除左crossover之外完全無吸引力
唔知神魔係點
但pad新手根本都唔知點入坑
追隊追隊員追武裝都有排追

唯一最新手friendly應該就係鬼滅合作個期
追到個期啲角就打到曬全驚啲難關
而家出d 王關我都唔撚打算
根本打唔撚到
薩爾達
連登仔酸到
其實冇炒到
不過俾人照肺
香港playstore 有冇?
當初抄到咁樣都冇比日本仔告咩?
仲有人玩
400呢都賣帳走人
買埋啲垃圾樓
Pad撚有人玩
Pad得日文版點撚玩
中文版更新又慢過日文版
當初身邊啲朋友一啲玩中文一啲玩日文
搞到大家都唔係同一channel 自然慢慢無人玩

最後玩晒神魔 而且神魔好玩好多
真 下下去攻略網搵你隻角色技能詳情咩
智龍迷城?
咁你隻game賣入黎香港市場係咪應該入鄉隨俗整漢化
自己都唔著緊個市場 抵個市場唔show 你
有一億都留係度?
其實pad 搵好多錢,完全唔care你香港市場 有撚排都唔會執
唔玩pad玩神抄
我諗係iphone撚要轉日本iCloud先玩到麻撚煩吖
咁咪各有各做囉
啲game不嬲都係咁似架啦

Ava cso csgo
Pubg apex fortnite 全部咪都係咁
邊間比到好嘅游戲體驗咪玩邊間
係呢個po完全可以睇到速食文化有幾cls 可以用懶 用睇唔明去justify抄嘅行為
二段變身算係有啲突破,同埋整到太易打啲日本仔都屌哂鬼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞