[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (106) - Queendom 五人完全體強勢CB

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
整部剷泥機做封面做乜9 呀...
職安真漢子咩....
定係今個MV 要喺地盤拍....
但girls version呢個入面又係case 嘅樣嚟
呢個version係雙封面兩個版本?
rv test failed me only saw joyjoy
應該係類似之前d case ver出面個紙盒/膠盒?但印得靚d
同一個版本 兩個cover
大到呢
諗緊點部署
Photo Book Version - 2 different dust jackets (outer cover to protect the real cover inside, inside the contents are just the same like how Finale had Green and Pink cover photobooks)
即係拆左先知自己買左咩封面
但真係幾靚🤤
我都覺 少女粉 我覺得實賣得最好
即係要買兩本了 thx

photo book ver. 幾大
對比monster
次次都係同一款膠盒
唔同色
睇嚟有排用
pb ver.即係有兩個書套 包住同一本書封面一樣黎
應該係咁理解 睇配置圖
專輯買齊3樣野就得
度過本photobook 應該同隻LP叉唔多大
30x30

我要買買買
睇番黑底個logo幾有漫畫d魔王feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞