[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (106) - Queendom 五人完全體強勢CB

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
唔知 sm冇提早公佈行程 暫時得呢一個星期住
今日個youtube views突然升得好慢
sm應該冇用到youtube ad
有冇邊到有得check?
本queen ver原來咁鬼大本,仲以為係平時啲磚嘅size
30cmx30cm呀
Btw
點解唔可以用硬少少質地嘅紙做封面
成本野軟冧冧
右上角個logo仲要痴喺張包膠出面
想開隻專就要撕走佢
Sm我屌你老母呀
第一日買sm野咩
唔係第一次啦個logo, 上隻磚finale張貼紙都係咁
記得張貼紙係因為唔捨得揼剪咗出嚟留低
好撚重,仲要由信和拎住六隻碟返屋企
$M下次唔好整咁撚大隻得唔得呀
唔係第一次啦個logo, 上隻磚finale張貼紙都係咁
記得張貼紙係因為唔捨得揼剪咗出嚟留低

你慢慢搣就搣到張貼紙出嚟架啦
所以我留咗隻冇拆
好易撕爛
今次隻專入面有個信封咁嘅嘢
又係用rv logo貼紙痴住
勁難撕
用技巧慢慢搣出來 貼左落電話殻
可摸耳上認哥or running man
我知好大想頭
除左打歌之外
宜家嘅promotion都係同成員有關
星期五 Wendy 電台
下星期一 朴明秀電台 人地專登請Joy上 應該似預錄
下星期二 seulgi zip
SM
問題係大多數tune in嘅都係fans 對大眾路人宣傳都唔夠
綜藝可以上 但睇SM肯唔肯fight 奧運結束之後 啲綜藝搶班奧運選手上節目
如果唔係佢哋自己本身有節目
今次可能淨係打歌show加mmtg就算
仲要mmtg本身就係小分隊個陣 主持promise 完全體cb會請佢地
認哥唔係sm架咩?
自己友cb都唔請
under SM C&C
都唔係隊隊cb都有上 今年有兩隊 呢個SM有say嘅
promotion係睇sm有冇心搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞