[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (106) - Queendom 五人完全體強勢CB

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
欸spotify咁快有歌聽既,一開spotify嚇親
下?姐係我無理解錯就係case ver.只有一個版本
photobook ver.就有兩個版本,呢兩個版本既分別就只係封面
咁我咪訂少左一個ver
唔該曬絲打
我馬上補訂返
希望唔會random比兩本一樣我
認真???
上次finale好似唔係咁架喎。。。
照買,但係咪一定要抽 好驚買兩本都一樣cover
Finale入面本photobook有粉紅同綠
要拆咗先知
第一次聽完the perfect red velvet 隻碟 覺得好好聽
同Wendy好靚女
有少少想入坑
留個名先
咁你要聽埋Perfect Velvet 同 The ReVe Festival Finale 啦,同樣velvet風

我歡人美心善唱歌好聽歡迎入坑,呢個po第一頁已經好多野聽
呢隻碟成個主題都好正
而且個故事係有連續性,去睇埋其他專輯
原來係自己上次好彩買兩個中曬cover
咁今次又黎賭運氣
但係今次我都唔知
又好似有人話係冇遮住可以見到咩封面
好混亂
入坑點可以唔聽埋RBB zimzalabim 呢兩首!
我幾鐘意rookie果隻mini album
尾尾歡果首last love 成日聽
https://www.instagram.com/p/CSZgoi-BPab/?utm_medium=copy_link
Ig po已經睇到啦唔係咩 兩款封面
我見啲代購都話可以揀
呢隻我除咗get唔到body talk之外 其他都會聽
死啦我覺得body talk好好聽
之前Loop左一排
呢隻我除咗get唔到body talk之外 其他都會聽
死啦我覺得body talk好好聽
之前Loop左一排

可能我未睇歌詞 未領會到個意境 係我問題姐
我見啲代購都話可以揀

使乜驚話唔齊封面呀…
落單買多幾隻乜封面都齊晒俾你啦
唔係係諗住買兩隻就算呀嘛
得閒我都睇下d歌詞先
我見啲代購都話可以揀

使乜驚話唔齊封面呀…
落單買多幾隻乜封面都齊晒俾你啦
唔係係諗住買兩隻就算呀嘛

最後嗰句啱聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞