[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (106) - Queendom 五人完全體強勢CB

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
使乜驚話唔齊封面呀…
落單買多幾隻乜封面都齊晒俾你啦
唔係係諗住買兩隻就算呀嘛

最後嗰句啱聽

拎晒d消費券黎爆碟先啦
去聽下b side,完全係另一種風格,好舒服,完全享受歡既唱功
1. little little
2. take it slow
3. about love
3. Day 1
4. Rebirth
5. Would U
如果可以就好了
上次係封面一樣,打開先唔一樣
今次好似真係封面已經唔一樣啦喎
有d歌係聽左一段時間你先覺得入到耳
例如butterfly, sassy me就係咁

仲有

zimzalabim
估唔到今次joy隻黑膠要搞咁耐。。。
新專輯到手都未拿到舊專LP
我zimzalabim 第一次聽就鐘意
揸車時成日聽
不過好似依到話齋 各人口味唔同
去次concert 就知呢隻神曲
係 睇到都肉赤
(我自己計) Zimzalabim還好 RBB真係太前衛(太嘈啦
要分開源頭買 我係g媽 apple music 買 Like water 5+5咁買 case ver 5張小卡一樣
我覺得rbb易接受過zimzalabim
真係個個人唔同
勁鍾意Little Little
佢豎琴個前奏勁優雅
佢地 B side真心高質

SM稱霸多年唔係無原因
要分開源頭買 我係g媽 apple music 買 Like water 5+5咁買 case ver 5張小卡一樣

卡已棄,對我黎講邊度買都無乜所謂
本身都好鍾意少時fx同aespa (呢排狂loop next level)
宜家鍾意埋rv
正式變成sm家族飯嘅形狀
2首都越聽越入耳

嘩頂 搶錢呀 今個月俾人老笠咁

難得開 online FM, $M又點會放過你
不過我對周邊已經有抵抗力,表示無嘢想買
Postcard Book 都唔買?

難得開 online FM, $M又點會放過你
不過我對周邊已經有抵抗力,表示無嘢想買

+1 同埋已經冇位擺
識貨喎師兄
佢點比的
姐係finale出貨個陣係分好曬粉紅同綠色咁pack 箱啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞