[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (106) - Queendom 五人完全體強勢CB

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
我表示留返d錢等queendom出LP version
(但好可能無。。。因為太多歌放唔入LP, 希望有VHS version)
想搵live J下但係多數得半首
預定10集
Postcard Book 都唔買?

講開 postcard book 真係on9到核爆
諗住連飛一齊買啦,埋單三十幾蚊美金ok無問題…
但係個ems 運費夠膽死收我三十幾美金!
寄盒 postcard 使唔使撚咁狼呀,一套飛連 postcard book 埋單收我 double 價?!
收9皮啦$M,即刻唔撚想買
淨係買張飛睇FM 算
Postcard book 我要唔要都無乜所謂
U 巴看透世事
唉其實我想唔買
但堆野咁靚 (唔理智嘅我)
U 巴看透世事
唉其實我想唔買
但堆野咁靚 (唔理智嘅我)

當你見到屋企成堆周邊擺喺度好阻定既時候,一切都會睇透晒
你多咗嗰啲碟點處理
痴線咁貴搵鬼買 逼人搵代購

講真除咗有啲實用性既週邊 其他都係收到之黎拆出黎欣賞一次之後收返埋
我乜都買哂咁濟...
揾代購好過
你多咗嗰啲碟點處理

無開封嗰d我就真係會拎黎儲擺好佢既
其他開咗既碟拎咗張小卡之後,放埋一二邊就算
痴線咁貴搵鬼買 逼人搵代購

講真除咗有啲實用性既週邊 其他都係收到之黎拆出黎欣賞一次之後收返埋

Postcard 代購都係收九十之嘛,使撚三十美金咁貴咩
不過都費事買啦,學你話齋買返黎望兩望又封塵…
我都係諗諗下爆多隻碟算
嘩頂 搶錢呀 今個月俾人老笠咁

難得開 online FM, $M又點會放過你
不過我對周邊已經有抵抗力,表示無嘢想買
我乜都買哂咁濟...

遲啲冇位就會後悔
我都係諗諗下爆多隻碟算

呢樣真,拎舊錢買多幾隻碟好過咁樣俾佢地呃運費
白菜仲係好靚
好想快d見到姐姐
係咪得歡把透扇有畫野
係咪得歡把透扇有畫野

把扇係會送貼紙自己玩裝飾啦
7左 原來係貼左野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞