【Welcome盧達路!】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXVIII

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
其實前鋒有咩選擇?
我就立場好堅定,兩個都唔想買,優先買左攻中先,前鋒繼續用laca auba,可以入一個年輕前鋒打後備
咁買完攻中仲有錢呢?
其實今年有錢可以金錢足球就拿拿林執好個中前場佢,等下年疫情完哂,啲人又唔到我地買
可以換埋右閘,換埋前鋒都得,但要明顯勁過羊先得,我覺得馬天尼斯依家實力同上季狀態差既羊差唔多,所以唔考慮
實力同無態嘅羊差唔多
好似話條友同國米叫緊要21萬鎊周薪
巴丁起碼唔散步同埋hehehe
同意
意甲勁黎到英超勁真係數唔到幾多個
英超廢去到意甲都變神人既就多
用7-80m 買馬天係咪一定好過abraham 真係唔敢講
佢射法成個山狗咁
宜家達狗成日玩兩邊出波
咁貴搵個短人返黎等陣又踢正前唔掂要去踢邊或者假9
我都想j 馬天但宜家個setup 根本j 唔落
咁照你咁講 咪唔洗買人 個個新黎都要適應期架啦 只不過係睇長定短姐 係大家都唔知適應期要幾耐 咁我會揀個表面實力比較好個個囉
我地個安蛇都差唔多啦
80m 不如今季打好啲下一季違約金75M買夏蘭特
身高同技術特點根本輔
我地唔變陣又係準備睇佢係翼又爆唔過人 係正又控唔定個波
70m+安哥 deal唔deal
迷羊迷到傻咗
直接80m+安哥啦
勁又想嚟阿狗嘅唔多
下年75m皇巴拜狗衝咗啦 邊到我地買
咁你下面個句又誇少少
有錢買我都會前鋒,𣎴過選擇唔太多
反而右閘就Aaron
當年相戀意中人
大家性情近
要同riola做生意隨時簽字費經理人佣成多30m
馬天個feel 係巴丁成長版
咁貴價錢我覺得唔值
反而用40m 買卡法路雲好過
睇過兩場南美杯,真心覺得水貨feel,剛剛睇左espn資料,Martinez 1920賽季意甲射門125次入14球,2021賽季射門107次入17球,羊1920英超93射入22,2021英超58射 入10球

你地慢慢J呢件7000萬意甲神鋒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞