【Welcome盧達路!】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXVIII

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
45分鐘護兩次空門都反

浩狗對住自己隻私家雞都踢到咁
抵要被貶後備
levy 唔on9 就奇
不過傾肯簽5年都係諗唔明
佢係咪當時仲係肥普果陣簽?
我哋隻拖狗都係咁
直情唔返嚟操練
唔可以咁比較,我地賣拖狗唔值錢
但Kane可以賣到100M好心就賣啦,換返成隊波返來
反正都無心踢,又有人肯高價接貨,28歲都嚟緊啦
Levy真係好on9

不過作爲阿迷,佢地繼續on9就啱啦
熱狗近年出到兩三件值一億既都真係唔錯
我地一件都無出過
有,Saka再成長D一定值100M,但佢都唔叫走,你賣咩
個問題唔係100M,係Levy 同熱刺咁窮鬼唔識處理
賣個好價,好來好去
球迷明白,球員又開心,又唔會畀球迷插佢25,佢球會自己又有返D錢投資先係長遠
曼聯當年都賣碧咸,高價賣CR7啦
球會管理永遠係講長遠運作
最撚仆街係R人續約好地地
有晒君子協定
到人地真係想走就抬高個價唔放人
你可以話傾on9,依家點都要尊重合約
但係睇埋Levy往績就知佢一向仆街開
仲信佢君子真係又pure又true
P.S. 刺狗抵撚死
我都唔明Levy個on9
Kane 28歲,黃金年紀,賣到最高價,又係已經唔想留
都唔知格硬留嚟做乜,過幾年佢又老,又一樣無trophy,咪一樣走,仲無咁高價
高價錢咪賣,球會講長遠運作

P.S. 熱狗抵撚死
其實同一道理 放落xhaka一樣
xhaka 仲要29歲
仲要出份新約加人工比佢完全唔知edu 等人做乜鳩
我覺得好大分別
Xhaka連20M都賣唔到
但Kane最少100M可以換4,5個球員返嚟
kane 你100m 買4-5個球員 或者買一個貴野返黎都根本好難先可以取代到果個作用
你睇返bale 當年走就係
xhaka 搵人取代既難度容易過kane 好多
宜家都係話lyon 個巴西仔 35m aouar 25m
點樣都值得駁啦
咁但係佢老左咪一樣要解決replace佢
一樣,所以唔好拖,親有錢,賣左佢,大家開心

理念就係:
1. 唔好畀一個球員改變整個球隊打法,運作,足球係團隊運動
2. 球會管理係要長遠睇
係,kane 同xhaka 兩個case 我都係覺得應該要即賣
快快手rebuild 好過啦
Xhaka 主要20M太小
如果羅馬出到20M,一早賣左啦
軌係咪玩野
我地準備買盧達路
佢呢個時候bid盧卡古
睇撚羊就知,有價有市唔賣,簽大約之後回塘真係話咁快
羊19-20一個撐住隊波個個表現你唔續唔得,無人估到佢簽完約踢到咁
長遠睇都應該唔賤價放
個個乞兒想放低幾錢就可以拎走你件貨,以後d deal更難傾
阿狗專登問盧達路價架話
國米賣到呢件收到錢就唔使賣盧卡古
之前有d tweet有講
佢諗住同熱君子協議實走到 俾熱賣個好價啫
熱狗會放啦 未啱價啫 當年bale咁 一換五
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞