【Welcome盧達路!】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXVIII

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
250m希望係真
無O仔大禍過無右閘
而且如果B2走,一定會買右閘
劉華呀嘛
Cls花名
數據王入廠應該係比較入廠前既數據
同埋

Appearances to goals conceded ratio
MUSTAFI : 1.2
KOSCIELNY: 1
LUIZ : 0.8

Appearances to blocked shots ratio
MUSTAFI : 0.1
KOSCIELNY: 0.06
LUIZ : 0.3

These two stats are the best . Mustafi and Kos on the pitch guaranteed a goal conceded and lower shot count blocked .
本身羊嘅踢法就好雞肋 踢得好嗰啲時候都已經係成場無影淨係入嗰下見到佢 唔洗旨意佢會做到配合,突破,傳送 更何況踢得差嗰陣 就算燒無態都可以分下波唔會點比失 羊無態係真係打少個咁

一係就直接當初唔好買呢類型嘅前鋒打體系 一係就圍住佢build up對波 而加兩樣都唔係就變四不像
羊狗死未
全面認同與你
中左malaria係咁
買唔到保安越諗越嬲
人地自己唔嚟你都無計
藍絲度唔買埋?

我想踢阿狗呀屌
講完自己都笑
而家真係寧願清左佢算
個態差到,仲話要做阿仙奴legend
中堅得兩個數據值得睇
error lead to goal + header win%
最多想睇埋後場做波能力就睇long pass數據

其他stat完全零參考價值
漏左達叔
如果唔係比爾連 其實熱身賽嚟講算收貨啦

有D 疑惑
國米有lukaku 做支點
阿9 會好似美羊咁比佢打邊
如果佢打單正前要好似阿古獸咁train 大隻d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞