【Welcome盧達路!】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXVIII

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
奧哥都好平庸
奧哥穩陣好多wor 起碼都踢過半季
而家都應該夠英人啦 唔想再買貴價英人哂錢
非常同意
唔知等到幾時, 隨時開季都未等到, 到時藥有無,迪加又唔嚟
阿迷好好笑的成日幫高安基諗點洗錢
傳40m減到30m
都預左係
咪係
80m歐元圍埋70m鎊左右
又要唔係出球迷錢 高狗出錢都要幫佢慳 駛唔駛咁奴性
柒柒下都叫阿根廷國腳 70m拿拿聲仆去比啦
不了
真,奧哥都平庸
唔知係咪冇睇波
勁過奧狗嘅攻中數得出嘅都係得幾個
奧哥係幾勁講真
好笑,家下無人話唔應該嫌三嫌四啦
真呀,買撚完70m
咪咩都唔使買囉
阿狗又唔撚係有油王爸爸
無限金錢
麥迪臣好似個人能力全面過奧 一個人搵到食改變到戰局既球員 奧我覺得未係
其實咁快融入到阿狗都唔簡單啦 之前未踢過英超 話佢係神童都唔係無原因
奧哥唔係話唔勁
但踢左半年唔覺得話有unplayable果種feel
Maddison 呢兩季有幾場真係屈到對面d後衛唔知跟唔跟出黎好
拎波轉身自己推或者遠射呢d陣中無咩人做到
Pepe都值72m maddison 60m 真心唔貴
佢唔用依70m係咪會用黎買其他人先
定會用買10個7m既幻幻
你又知乜都唔駛買既 你係咪高狗呀
成日諗住幫佢慳 真係貧窮限制思想
佢駛撚你地幫佢慳咩 你窮咋 唔係佢窮呀豬兜
我覺得依家需要一個跑動力,入楔埋門能力強既攻中
kola 埃呢d 0
鬼有人比$
分分鐘解約先送得走
Guendouz已經loan out
得laca 賣到少少$
1年約仲要人工高都係冇咩隊肯接
收嗲啦 你要鳩噏講廢話咪柒quote我啦 平時已經唔想覆你啲垃圾on9野
盲反完講野又無內容 屌你老母 摺返入你老母個臭閪到啦
佢都平庸
買messi定c朗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞