【Welcome盧達路!】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXVIII

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
你咁講即係拿羊廢係佢地自己冇晒靈氣廢je

我覺得達狗手下ge阿最大進步係team defense
而家打強隊死守好過wenger 年代
係無球在腳時有隊形d

但呢個優點係用攻力換番黎
而家阿9 攻唔入死守隊
冇晒以前wenger ball
而且防守隊形雖然好左, 但太多individual mistakes
仲要係低等自爆
個防守都係堆哂d人入禁區得黎
同後場build up呢個踢法簡直鬼火入魔
睇鏝都唔會6-7個自己球員開龍門球圍哂自己禁區開波
個空間比人壓到咁細仲方便人地做前場壓迫
用技術suppose最差既中後場做最細微既野
真係天才
達狗:有錢買我想用既人 我駛輸
希望10月前出返,中場真核
Pin個到不如轉晏就個首阿迪達
緊係啦 咁撚貴 唔俾佢做核心都對唔住達狗
無,我真係睇唔少奧巴咸踢波
佢真係甩過痿迫甩,你要知道佢跑位智慧唔sharp,又唔勤到黑b咁,支點意識二傳技術更係無到完全唔接近中鋒,有身高速度看似好吸引,但車比左佢既時間都見唔到向邊一邊發展既眉目,就只係年輕英人空有身高體格,唔好因為羊差,馬天唔似適合英超踢法,就錯誤寄望左係個普通人身上,我講真4000萬投資佢炒既機會非常高
吸傷大法
屌,之前唔識傷,黎到一年傷幾次
係講25程度
又傷左好驚佢傷多過踢
中場中邊個好過佢先?

花樽
當年教進攻果個係爺爺仲有條中場線同依家差幾遠
唔講艾迪巴約,近d講25基都係一開始黎到淨係識揹人同訓係地
控制節奏冇人取替到
唔怪得節奏咁撚慢
悶到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞