【Welcome盧達路!】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXVIII

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
戰術廢耐無入波咪無信心
上季都有懷疑係咪羊跌watt跌得咁勁,
季尾有幾場出巴丁,踢落係有活力好多,但下下都係落底或俾T仔疊瓦冇曬靈氣
落底我要華倫西亞果d跑狗得啦
雲加留落黎嘅球員
好似全部都過哂expiry date 咁

bellerin 呢類真係表表姐
能力見頂 心態差 一日唔除走呢班爺爺遺孤
隊波只會越黎越接近降班
其實羊由多毛毛到依家都係成日miss
最緊要俾自由度佢,有時明明無機會又會有神來之筆
可以係狀態唔好
換前鋒無問題,但要換個勁過佢先得,與其相信馬天尼斯會打得好過佢(睇過覺得佢好廢),我寧願相信auba重拾狀態
咪撚賴啦 友賽有無撚睇呀 屌你老母九唔搭七咁
友賽啲波夠易入未 入撚左未 成日賴
你話牙達教進攻廢 無問題
不過話羊因為戰術迫害搞到廢 我就唔認同
易入既波處理高章 佢跌watt就跌硬嫁喇
唔好當佢係牙朗可以keep到3張都好表現啦
佢心態都無人咁好 成日hehehehehehe
迷羊都認清佢廢左既事實啦
連單刀處理 門前執雞都唔掂 老化咪老化囉 兜乜春 唔撚會老咩
雲加走左幾耐呀大佬
就算爺爺繼續教都換左幾次血啦
但佢既加盟 fifa 阿狗會好用好多
佢踢唔踢到攻中/假9
點解會係買佢唔買奧迪加
與其吹盧達路
點解唔試吓Jovic
bellerin elneny holding kola 大把雲加人仲留喺度
矮撚仲未躝?
拿卡就快撚啲躝 羊起碼早兩年付出過 拿卡係唔知做乜撚
嚟到會同xhaka日日打交
爺爺最後幾年既買人平既大部分都係後備料 係其他大會分分鐘後備都唔會有
貴既又有明顯缺憾
數下平既 浩哥 6667 圾 坦
貴既 沙哥 細梅 拿卡
某程度上爺爺所留低既野大部分都係負資產
隊報 :

里爾對出售葡萄牙中場 Renato Sanches 持開放態度,他們要價至少3500萬歐元。Sanches 目前因大腿肌肉不適而缺陣季前比賽,這是他18 個月以來的第4次。
埃及,M字頭應該可以留替補
其他兩個快躝
auba琴日趕住翻屋企開台,大家唔好怪佢
佢重傷完 冇左速度 冇喇
呢件垃圾嚟..
佢廢,教練更廢
換巴丁盧達路都一樣
死廢老
韋利安 拿卡 坦 比比鳥 快撚d走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞