有冇人比Tap&Go 扣錯錢?

704 回覆
950 Like 26 Dislike
on9 先會用tap & go登記消費券
吓,佢係咪應該要畀返我先,係佢扣多咗
或者你再試吓打 再問一問
我起碼都打咗成20幾個,每個接近30分鐘
佢係真心on9 買咗嘢 扣曬錢
之後賣嘢嗰度send email嚟話張卡唔work
check返 原來tap and go要人開網上付款嗰button
屌 好心你早講啦
宜家搞到又要等退款 唉 on撚柒鳩
好彩用八達通登記消費券 簡單使用中
我一早開撚左都唔撚得, 但又扣左錢
我都係咁 decline完但扣咗錢
又要等佢退
真係CLS
冇record嗰下先on9
搭單一問
深水埗間UNIQLO喺邊?
啱啱nike online買完嘢
入晒資料 收到sms確認張卡係本人
之後nike online話支付失敗 但tapngo扣咗錢
電話打唔通 依家只可以等聽日 問下nike cs同tapngo cs
真係好on9 tapngo一次又一次挑戰香港人耐性
你最後悔唔應該係用tap&go
而係信錯班連登仔
睇到呢個post有d驚 好彩未買嘢
有冇人網購扣左兩次錢?
我連交易紀錄都未睇到
頭先終於有人聽電話 個CS話tap&go死server 所以個app冇晒啲交易記錄 連佢地都睇唔到交易記錄 佢話正常係負唔到錢 系統出錯搞到負錢 佢話兩個工作天內會再聯絡我
樓主想套現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞