有冇人比Tap&Go 扣錯錢?

704 回覆
950 Like 26 Dislike
打左上去備案 話過兩日再聯絡我 扣多左錢可能refund返 但唔知幾時
打通咗成大半個鐘都未有人聽
我都係
正想上黎睇下有無人係咁
試過 但嗰陣太夜就無打電話去,不過第2日就比返錢我
屌你老母Tap n Go,你搞唔撚掂就唔好做消費劵啦。入極都入唔到去消費劵張卡度睇資料,話等三分鐘等撚左15分鐘跟住load error重新等過,仆你個街。去鋪頭比錢declined左幾次, 仲要唔只我一個係咁。
真係垃圾嚟
垃圾到咁
無心搞就唔好拎黎做啦
一係就放埋落mox度啦
睇情況hkt一定無放過任何資源去接依單嘢啦
隻app小學雞寫都好過佢
最撚憎要排隊既app, 咩年代呀
屈記堡壘個app又係咁
垃撚圾
上網買headphone case扣多左我一次錢
垃圾TNG hotline冇人聽依家報左上HKMA希望搞得掂
最撚on9係佢地咁耐之前已經知道有消費劵,一早已經expect會有好多人用,都唔整好個system,成件事根本唔需要搞到依家咁混亂
好彩我未用
成單嘢做得衰過支那寶,支那寶今日都出過事,但人地好快搞店左,用得返,tap n go係能夠死足成日,到呢家深夜都未搞得店。
成個IT部執撚左佢算啦
睇黎真係要等多一排先好用
錯了,你係連禁入張卡睇卡資料都唔成功,睇你點上網買野
OTP SD一世
入APPLE PAY SMS 又係SD一世
我咪網上買囉一樣閪,第一次扣錢failed,第二次先成功,最後扣兩次錢
Tap&go廢到應該俾市民揀剩低果2期錢可唔可以轉第二個平台
之前話TAP&GO 好易比人盜用一定係PR 呃鳩人

用唔撚到 點樣盜呀?
咁多個平台,得八達通係無出事,wechat同支那寶都出左事今日朝早晏晝,但人地好快搞店,正常用得返,tap&go係能夠死足全日。
早知唔揀tap&go拎
我錢就洗左無扣多到
但係佢係我master同銀聯互換果度變左一邊-2000 一邊+2000 好撚弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞