有冇人比Tap&Go 扣錯錢?

704 回覆
950 Like 26 Dislike
新疆棉好唔好着
今日個system正常返未?
仲有人decline/扣多錢?
班人今日先返工
我拒絕左兩次 但係佢有記錄係回過一次錢
有冇巴打同我一樣?
大把
我拒絕左三次,回左一次錢
有無人依家連打都打唔到上去?
扣多咗兩次?
yes

回過一次,之後扣咗我兩次
lm 老電或旗下同事會追得返
電話打都打唔到
有冇人知今日正常返未

明明冇俾過錢都俾佢亂咁扣數 想打過去cs度問又冇人聽電話
+1 睇返總額係扣左兩次數
想聯絡返CS都冇證據 真係CLS
頭先酒店check out用左
一次搞掂
消費劵唔係local 咋咩?點解有foreign txn fee
根本tap and go都俾唔能到錢,我揸住個電話 9聽咗半個鍾頭音樂 耳都熱9埋,轉頭仲cut能埋線,慶能到我屎都急埋 ,第一個係女仔聽.. 算能數....見你係女仔唔吊你.... 我收綫

再打係條o靚仔聽,我心唸你大能獲 初頭我好好語氣問佢係邊位....丫.... 佢又問能番我係邊位,佢死都唔能講自己個名, 如是者玩能咗成分鍾你係邊位 我d粗口開始忍唔能住,吊咗佢兩能,最後佢同我講佢姓鄧無英文名 ....算能數.....我同佢講話tap and go 扣錯錢

佢話系統繁忙check唔到轉介去第2度,兩個工作天之後覆你,根住我同佢講你邊能度都唔駛轉介 ,根住佢就同我講"咁我幫唔到你喇,你自己唸辦法啦" 我聽能完呢句之後,我成個人個靈魂好似離能開個身體咁 d火直頭可以煲能瀉一壺水,果一刻我直頭當個能樣係妓女狂吊 當我吊得佢拍拍聲既期間,佢同我講叫我尊重下自己

我火都嚟能埋,我同佢講我錢又扣9咗,消費劵戶口條數仲負鳩埋,你又唔能比我check 你有無能尊重過我呀,根住佢話如果你再係咁你信唔信我cut你線 根住我同佢講"你又試能下cut".....丫.....點能知佢真係cut能咗我線 嘩....我簡能值想衝入厨房立把老牛去HKT砍柒佢 我吊佢老.母...佢真係夠胆識呀!!!!

搞到我自己都唔知自己想點,office hour打去聽音樂,我收工去佢office仲落能埋閘,我就 9聽能住個電話周街行,一陣間大能頭蝦整唔見埋部電話就真係含能都無味,我都試過寄掛號,又寫信再Fax,佢就當能咗我麻瘋佬咁啋我都 ,聽日我就開能住tap and go上天台自殺,等d所謂區議員關注吓

起初d同事仲以為我用tap and go 有得用master card好爽,我都唔能識點答佢地,求能其笑吓就算,費事比佢地見到我日日打電話上去屌d客服以為我痴9咗線。不過我知道紙係包唔住火,有一日成班同事去飲茶,當埋單之際,我唸住用apple pay用信用卡埋單,點知我揀9錯咗,揀能咗有消費劵嗰張tap and go出嚟埋單,扣唔到錢果刻真係唔能知可以講乜好,成間酒樓好似靜晒,d茶客仲以為我冇錢埋單…..就係咁我一手揸住部iPhone,一手揸住個銀包拎張信用卡埋單……..丫……果條酒樓亞姐重能好意思問9我洗唔洗入去洗幾個鐘大餅當埋咗張單佢,我面都紅能埋同佢講我銀包入面仲有張tap and go 實體卡你收唔收呀。
唔知,想喺app store 買app 俾佢亂咁扣數
聽人講用雲閃付就冇事
想問有冇人用過tap&go入面果個二維碼付款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞