有冇人比Tap&Go 扣錯錢?

704 回覆
950 Like 26 Dislike
tap and go d staff 今日老母被人屌到爆曬
啱啱我打咗去問佢話七個工作天內應該會退返錢,到時都係冇返錢再打返比佢。

打28880000佢答我要去返舖頭攞張交易失敗收據再send email先可以做退款 去返間舖頭搞完一大輪間鋪話張收據冇出 俾唔到我
屌,我都係買一樣野,扣兩次錢
都唔知乜鳩野公司黎 屌你老母 垃圾到嘔
最後點?同樣情況,payment做唔到無貨無單,錢已扣
我啱先打電話上去又冇話要證據喎 佢應該係部電話都睇到我嗰個交易係交易失敗
係佢哋部電腦都睇到
扣撚錯錢喎屌你老母打電話同佢死過
Nike話今晚清機無多我筆錢會同CS講 聼日Call我交代同埋聯絡tap&go 推比我
U記部機係declined
你追u記都冇用
想問下最後點?
個CS咪話等個系統正常返之後就會退返俾我
佢仲話今日個系統有啲問題
如果冇就多數退 因為條payment 對唔返條數
屌佢老味
有問題都俾人用
真係俾佢吹撚漲 係個舖頭嗰度等咗成個鐘
其實我試mox係咁 又係Nike

買唔到 但扣錢 之後用visa冇事

我覺得係master 問題
佢仲要笑住咁同我講
不過都唔關CS事 都廢事屌爆佢老母個臭閪
真係世紀大伏
開始之前都唔做吓壓力測試
出面班人仲話點解一定要今日洗
咁都賴係用家問題
28880000直程打唔到
我打咗50次 再聽40分鐘音樂先有人聽
成粒鍾 有時唔止 隨時三四粒
我等呢個係mox 用master 買嘢
visa 少見
我就少見會扣多咗唔還

呢啲payment 八達通都用三份copy 對數先扣數
master visa 唔止 同埋畀錢果吓個account 會對呢一個account 第二部機同一時間request 付款係會失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞