有冇人比Tap&Go 扣錯錢?

704 回覆
950 Like 26 Dislike
呢一世暫時最後悔就係用過tap and go呢個app
你個app垃圾都算
我最多唔入去
入去要等 個個step都要load
唔講以為返左去2001年

算啦
我淨係攞個信用卡number買野
點知我一買
屌你老母
上網買野
個otp十世都send唔到黎
你個垃圾server係咪用人手gen個otp出黎架?
交易時間完埋先send黎
不如我屌完你老母隔一個月先入番肉金比你呀

出街買野又係咁
decline又有
decline完扣左錢又有
交易成功扣錯錢又有
仲話今次鼓勵人電子支付
我用完真係以後唔撚用你啦
8達通呢d遠古科技仲先進過呢個垃圾app 100000倍呀

仲有呢
hkt班staff同it dog返工果下會唔會覺得羞恥
居然可以容許一個咁既app 咁既服務見街
諗起你地日日返工扮認真係度sell idea同bug fix就想笑
個個呃住份糧搞舊咁既垃圾
你地既無恥程度同香港政府班狗官一樣
無恥賤格
香港有你地真係香港之恥
我就係咁瀨野
反而apple pay見啲人都用到
就係Apple pay 瀨嘢
屌你老母tap&go
得兩張單有refund
仲有一張唔知要等幾耐
即係講運
用佢virtual card number 買野比佢扣左兩次 仲要睇唔到history 打電話又無人聽

四次買野都係入mastercard卡號
其中有三次係出左事
dllm
好後悔用tap&go
災情好嚴重
不要說下去
無晒record 好撚彩cap晒圖

但課金個時一時比過一時唔比過

變咗使自己錢黎課
一開始都講tag and go又會扣錯錢又會比人盜用,咁多使用/保安問題,都唔明點解咁多連登仔吹奏
玩到爛哂,都係等多一個月先敢用
想睇個transaction history 佢出please try again later
個個都好撚嬲
仲要捱多2次
上網買野, 間野話個card declined, 但開apps睇又扣撚左錢

打通過俾tap and go問過
我都扣多左喎原來 咁廢既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞