有冇人比Tap&Go 扣錯錢?

704 回覆
950 Like 26 Dislike
笑撚死
tap n go 垃圾到根本唔應該俾佢玩消費劵
咪火上加油啦屌你老母
垃圾tap n go
肯撚定無啦 兩舊水就當交學費啦
我早兩個月都俾佢網上過數偷走咗錢
完全無security可言
唔洗問我追唔追到 因為一撚定追唔到
之後就唔撚敢再用啦
當初好多人已經質疑緊tap n go用唔用到
不過見到on9政府只係俾支那寶同we柒pay
唯有焗住用八達通或者tap n go
但八達通又覺得用途太窄 咁就揀左呢個垃圾
tap&go
= when you tap the pay button,
no matter what
your money just go
好心t&g無咁大個頭就唔好帶咁大頂帽啦
拎左咁大單嘢又唔更新下個系統
有冇搵it做壓力測試架
依家搞場大龍鳳出嚟睇佢點收科
其實呢tap n go係HKT 旗下,自己IT寫同main
而HKT IT嚟講出名垃圾
同佢地夾IT project慘過食屎
應該唔止咁少人中伏架, 快啲推上去畀人睇, 今日用過黎買嘢嘅人都快啲check下 有冇扣多到 / 扣多有冇退返
唔好唔記得後面仲有3000蚊
如果真係冇哂d記錄實蝕到佢破產
我連卡資料都睇唔到,想上網買野都唔得,痴撚線公司。
成間野執撚柒左佢算啦,個app垃圾到震
Same
呢D垃圾公司肯撚定無e call IT狗係度做緊
大安旨意等星期一返工慢慢做,市民拎唔到關佢撚事
CMHK
有冇人打過上tap and go客服備案 定個客服會叫你等個系統正常番...
早知用八達通拎算,佢成個app都垃圾到震,乜都話稍後再試,試撚左成日都係咁
成個系統垃圾到無倫
有冇巴打買$2000gift card失敗咗 但交易紀錄扣咗我$1apple store宜家戶口係$1999
今日用網上大快活買早餐以為過唔到數,再按多左三次
點知錢就扣左,但分店話無收到order
個經理話收唔到order就唔會退錢,垃圾tng
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞