恭喜張家朗東奧奪金 193想揾張家朗合作拍廣告

664 回覆
174 Like 1326 Dislike
其實193都係搞下氣氛9up下啫
否則求其搵個新聞報導員上去講咪得
咪咁癲喇你地
唔好意思
你呢啲情況痴埋去
我唔理你幾黃都好都頂你唔順

企撚開啲啦屌你老母
呢個就真係痴
今朝仲有班人屌fyy
如果真係好熟 私底下恭喜啦

如果唔係好熟 佢自己ig出個post/story 會好睇好多

去人哋度留comment唔係搏hit rate係咩
佢冇入決賽你唔撚識張家朗呢個人添啦
其實話佢唱歌難聽都係想佢好啫
我話你唱得好聽咪害咗你
係佢翻言論炒起成個反Tvb捧viu風潮
梗係俾人重點招呼

不過佢ig follow就黎係連登總用戶量
唔一定

電視界果件193 之前話自己只係靠 viu 份底薪生活
係最近人氣高左先有小小廣告拍

可能大把人有錢過佢
死撚開啲啦屌你老母 前嗰幾年你只不過係個垃圾小丑嚟嘅咋 仲要厚面皮上嚟講自己懷才不遇 係呢幾年啲人反大台先比機會你多咗啲人識 你真係以為自己好撚紅 咪撚黐埋嚟啦 人哋就真係香港人ICON
佢之前講過話因為譚仔同佢其他廣告客戶嘅嘢撞咗 所以唔可以拍
屌你老母死撚開啦咪撚癡埋去
無論是ViuTV的193,即是電視界193還是劍擊界193都是那麼犀利!

果件mk邊忽西利?幾句金句真性情就叫西利?企開d啦DLLM痴熱度嘅sales 仔
其實一啲都唔好笑
就好似見到啲人用元朗班鄉黑改圖
心諗乜料呀你地班人
人地努力運動你拎呢啲野嚟玩? 識分寸睇時機喇成班on9
比邊個重點招呼?講清楚啲好喎
幕後黑手係邊個?你唔係想講153掛
懷疑反鏡反viu個班先係真中國聯通打手
追人d廣告代言去邊食飯ig po仲貼過fans

好聽咪叫敢言
難聽啲講好肉酸
比邊個重點招呼?講清楚啲好喎
幕後黑手係邊個?你唔係想講153掛
可能係老鳳
我諗連登同savehk係唯二會對呢番話咁反感既地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞