恭喜張家朗東奧奪金 193想揾張家朗合作拍廣告

664 回覆
174 Like 1326 Dislike
仲有幫紅到仆街嘅星島賣廣告
無論是ViuTV的193,即是電視界193還是劍擊界193都是那麼犀利!

笑到甩牙 知唔知個醜字點寫 串句tvb就紅就以為自己好有料
「無論是ViuTV的193,即是電視界193還是劍擊界193都是那麼犀利!」

呢句真係笑到甩牙 條友知唔知個醜字點寫 串句tvb就紅就以為自己好有料
下 連登大把盲粉喎 當初都係連登捧紅佢架喎
最叻咪年頭串左下153咁大把
193 紅咁多洗r張家朗?
一方面又話要支持運動員但一方面又叫人唔好痴埋去
依家香港職業運動員有幾多人可以接到廣告
想運動事業更上一層樓就係要保持運動員嘅生計令佢地減少後顧之憂
依家有個機會就係將兩個不同產業嘅人拉埋去將效益最大化但又要比連登仔講到痴依樣痴果樣諗野單一到仆街點解唔可以係互惠互利嘅情況
一方面家朗有更多嘅gimmick 去接更多嘅廣告
另一方面193又可以接觸更大嘅觀眾群

資訊爆炸嘅世代唔搵個keep住有曝光機會嘅藝人拍住上講真可能過多一兩個月根本就被遺忘

可能腥港政府以前有睇連登搞到做樣樣野都兩頭唔到岸單單野都搞到唔三唔四
張家郎其實有著數

我地三爺ig fans仲多過佢啦-.-都唔知d人吠乜
企開啲啦,屌你老母
琴晚睇直播
真係覺得肉鳩酸
人地個193幾大貢獻 你?拍返雪條廣告啦
「無論是ViuTV的193,即是電視界193還是劍擊界193都是那麼犀利!」

呢句真係笑到甩牙 條友知唔知個醜字點寫 串句tvb就紅就以為自己好有料
屌 仲要覺得自己同張家朗一樣咁勁個下先死
收返埋自己唔好搞笑啦

仲有part話自己勁過英國跳水運動員,因為個運動員已經結咗婚生咗仔,佢就未,所以可以同佢交配 (唔記得係咪講「瘋狂交配」)聽到keyman勁撚尷尬。好心上電視咪撚講呢d啦屌。自己ig live同班老婆圍威喂咪算囉…屌佢真係紅到以為自己好撚勁?
繼續一朝得志,語無倫次
作為大眾免費牛郎,咁樣講嘢係冇問題
「櫈」三爺唔抵者…好心提攜佢都比人插
而家日子耐左基本上更加展現到成個人根本冇內涵冇實力
乜撚都話想R sponsor
有show開又hea做咁(奧運/歐國杯)

IG個個po同story都係廣告 煩撚到閪咁已unfollow
幾個月由神檯跌到落地底泥
其實佢真係幫緊張家朗
193 error 咁多fans 係viu長做長有
張家朗大家好快唔記得啦
你估香港好似日本咁咁尊重運動員 會有咁多support 同商業機會咩
佢講呢句都係支持香港運動員咋喎

咩野以為自己同張家朗一樣好勁果d
其實佢人設不嬲都係咁講野 講笑為主咋喎
估唔到一句野都可以比連登仔放大咁多黎講
唔係第一日已經知架啦咩
咁點解第一日又捧到佢上天
當左自己紅館show咁莊閒都唔識分
昔日個個三爺三爺咁叫 而家變咗小丑
咁你係咪viu tv pr
地底泥上過神檯仲想點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞