恭喜張家朗東奧奪金 193想揾張家朗合作拍廣告

664 回覆
174 Like 1326 Dislike
絲你老....
你又話香港金牌唔係no one care但又話李麗珊26年前如果個光環真係咁強大依家點會一個廣告都無香港根本好多勝利球迷同忽然球迷贏咗喎依排有牌有盃喎咪支持下囉
同埋你對廣告市場都完全唔了解知唔知搵小薯茄同試當真啲女出個IG po都講緊要幾萬蚊
吹到Error拍一百個廣告都唔夠張家朗拍一個廣告你估果個係碧咸咩
成撚日覺得係痴黎痴去要痴人地搵著數點解唔可以係互惠互利一齊拍住上搵真銀
唔好咁執著到底係唔係Error啦我當153搵家朗上去拍掌門人又好叫佢上去星夢啦係唔係又要比你地屌153又痴埋去搵人著數試下擺153落去都係比你地批鬥架啦有分別咩
試下換位思考點樣可以令兩邊都有利而唔撚係諗下佢到底點樣會令自己損失
edan真係識就ok
三九唔識七就死撚開啦
一味靠痴 好心啦
嗰個係蔡俊彥
廿年阿姐都變阿姑啦,error唔撚會老嘅 我有話過張家朗會紅廿年咩,但肯撚定紅到去下屆奧運先,我真係唔覺得error擺到4年
喺我心目中error個形象真係好撚cheap,啲廣告肯撚定好cheap咁傾返嚟
形象嚟講唔好話攞獎運動員,連一般歌手仔都比唔上,我真係睇唔起啲無作品靠打嘴炮維生嘅小丑
收皮啦 193
點解要令兩邊都有利?垃圾級別偽人r唔r到廣告關人撚事,佢發達對香港有咩貢獻?一個奧運金牌得主,就算真係要同明星合作都唔會係呢啲垃圾啦
劍神未贏金牌已經有唔少廣告
前排睇到佢幫visa賣廣告
同個poki一樣
點解唔可以令兩邊都有利姐係著數自己拎撚曬笨就人地瀨關我撚事
點解唔可以持續發展要互惠互利係都要殺雞取卵
同埋點定義垃圾級別藝人153算唔算垃圾級別藝人
古仔同Error拍廣告咁古仔算唔算垃圾級別藝人
明星嘅定義又係邊阿sa又算唔算明星阿木又算唔算明星
money can talk廣告從來都係睇到大潮流方向就算你幾唔鐘意果條友又好但廣告商係用果條友去賣廣告佢就係果陣嘅大方向同趨勢
李慧詩夠下牛下女車神啦奧運都拎到牌都夠街知巷聞啦但問題又係接到幾多廣告單車好彩多比賽會有人報導下但劍擊係香港算冷門運動又可以hit到幾耐有新聞去報導
你睇唔起嘅打咀炮小丑依一年接到幾多廣告
你覺得廣告商真係無做過research就 是鳩旦去派廣告咩
可能睇開TVB果班都覺得星夢依家聲勢都一時無兩架但你睇下佢地有幾多廣告咪知成個市場同大方向係吹緊咩風囉
我覺得幾好啊
都係因為有記者問佢姐
佢唔通答一齊劍擊咩

呢家咁答幾幽默幾好笑啊

唔明點解連登仔成日批鬥viutv artist
係都批鬥tvb 出哂名嗰啲藍人先啦
佢同林作有咩分別
法國教練 jpg.
事實就係張家朗同馮盈盈係互fo
其實睇完成篇文 佢係節目鳩up左一兩句姐

連登仔睇完標題即刻開波
本身唔理viu粉 但係今次真係好柒
咩敢言都算 只係對tvb敢言
之前羽毛球單野唔敢言
今次R合作 樣衰囉
一味靠痴 好耐冇見你
垃圾mk仔
我想講金牌當晚16子入面得佢同poki係無恭喜過佢
但有keep住出story 凌晨都仲出緊但係又係sell自己口罩同紅館

唔係話一定要恭喜
但你無關注開覺得講恭喜都費事
咁就又唔好無啦啦提人個名仲話R廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞