恭喜張家朗東奧奪金 193想揾張家朗合作拍廣告

664 回覆
174 Like 1326 Dislike
一個明星應該係諗點樣有好show/作品比觀眾
條撚樣係諗點樣拎多啲廣告去拍
仲要面皮厚到仆街以為自己講出黎好好笑
其實佢既fans 一早都知佢唱歌唔好聽 無料架啦
D fans 上節目都係話鐘意佢無料
同埋好多都係睇左viu既綜藝了解左佢性格先鐘意佢

講到明error 啦
有咩問題?
水鬼升城隍,不過始終都係爛泥扶唔上壁
拎住啲follower打J囉
張家朗個金牌光環夠燒一世 生活都一定無憂
193仲係個死R廣告嘅所謂藝人
有時可能都係各取所需
哪怕今日可能TVB有藝人招手張家朗佢自己考慮到權衡利弊下到底係埋VIU 定TVB對佢自己都會有益
最起碼可以加強自己嘅曝光率

係香港人全部都係自己嘅利益角度睇野好似驚撚死蝕底咁比人搵笨7
睇下台灣youtube生態圈就係好例子互惠互利利用自身嘅領域去擴大觀眾群發展更多嘅未知嘅可能性
睇下木曜feat幾多不同類型不同範疇嘅人咪愈做愈大廣告咪愈黎愈多囉
如果個撚個都固步自封怕撚死驚蝕撚咗比人咁咪大家一齊等餓死囉
已經無野欣賞到佢地 技窮
痴撚線,奧運金牌要靠個mk提攜?真係咩人有咩fans

定我真心咗,你其實係曲緊?
張家朗大家好快唔記得
Viu撚望多啲出面個世界先啦
Error拍100輯自肥分開10年播都追唔到一塊金牌嘅光環呀

仲有193就係果種以搞笑為主令人好撚反感
因為面皮厚嘅說話講得多就唔好笑

同埋兩者都係本地野
講到好似蝗蟲黎r 撈咁
而家193 講多左句野 張家朗又有左個新聞
真心佢會唔開心咩?
咁繼續擺起我係Error架啦依一套囉
拭目以待
點解你會覺得娛樂明星會大影響力過金牌運動員
4年後error仲喺到先算啦
我都係答番你點解人地捧到佢咁高
就係人地fans buy佢地呢套
各花入各眼
That’s all

Btw 如果你有留意係會見到佢地有進步
企開噢啦屌你老母
最慘個娛樂明星唔係發哥潮偉劉華個level
純粹係個自以爲好紅嘅小丑 有咩才華係上到大枱
係。 霎眼嬌。
佢冇實力last唔到啦
首睡到三點anson lo唱得好過佢幾皮
笑撚左
班error粉癲到竟然話小丑193幫劍神張家朗搵多d工作機會
商業角道黎講
好明顯都係會搵藝人多過運動員
人地藝人做下代言出下廣告
真係交到數
但有無人會因為運動員代言/廣告而買你樣product

或者咁講 張家朗同193出event 比既話
邊個會多fans 出去支持d ?

咁如果193 係呢個時候講左句野幫到張家朗呢方面
有咩所謂?
我老豆老母都識邊個張家朗但真係唔撚識error
今時今日嘅張家朗絕對入屋過error
我係廣告商都搵個入屋㗎啦
唔好將網絡=全世界啦
依一剎那影響力一定係無得比
但問題係可以維持到幾耐呀係香港資訊爆炸嘅地方
佢嘅金牌能量夠唔夠去到下一屆嘅奧運

睇下李麗珊全港第一金個光環都夠大啦但問題係佢咁多年接到幾多個廣告我淨係記得佢有賣過咩生個仔要幾多錢嘅人壽保險廣告

全職運動員係要諗下點樣可以keep住接廣告一係就勁到好似英超咁吸引到好多觀眾睇一係就要用綜藝去維持自己嘅曝光率

資訊碎片化同娛樂速食化嘅影響下我諗家朗維持到半年到一年都好好架啦
同埋廣告好講形象
error班騎呢怪點同金牌運動員比
ig出兩個post同真係做品牌代言人拍tvc係兩回事
唔係個個品牌都會做cheap自己
運動員形象仲要同郭先生個串嘴無能形象大欖都扯唔埋
搵佢合作完全係自貶身價

廣告唔係鬥多愈好 你估佢要好似viu狗旗下藝人咁紅藍乜野狗屎垃圾廣告都要接咩
人地commercial Ge 野既targeting group 唔係全世界
有咩product 比張家朗代言/出廣告 係會交到數
睇多啲出面嘅世界
唔好圍住娛樂圈黎走
宏觀世界不嬲體育明星個影響力大過好多藝人
你知唔知外國好多球星 運動員啲follower係成個國家最多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞