恭喜張家朗東奧奪金 193想揾張家朗合作拍廣告

664 回覆
174 Like 1326 Dislike
又咁講
如果唔係有193
咁張家朗193就冇人會講
條友係國安
193mm BenChow可考慮
由佢 整爛自己ig等佢有一日跌followers
多謝連登啦,捧紅呢啲不學無術嘅垃圾,前排好似比人落咗藥咁
好彩無吸引到我 根本有班人係跟風
佢192報假數193
琴晚連宇宙漿都有Post張家朗,然後193個IG全部都係廣告,全部都係,一個非廣告Post都冇,係一個都冇

我要睇廣告,我直接睇ViuTV唔好?人地仲有得掃生啤

連隔離Jer、Dee都有Post到家朗,193真係
386連windows 3.1都好勉強
咁似林作
家朗未拎金牌都係193cm又唔見果陣想搵佢拍廣告
恭喜咪算囉
係要加多句一齊拍廣告真係好似痴埋去人哋到咁
人哋個榮譽係好多年艱苦練習打返嚟嘅,同你193打嘴炮上位嘅唔同,唔好擺埋一齊講
收皮啦屌你老母193(viutv個件垃圾)
唔知醜
On99 係都同江b拍啦
followers多咗+出完歌之後已經唔鍾意佢
唔接受觀眾批評,係度屌客
一朝得志就當自己巨星 音樂才子

企開啲啦屌你老母
下個月再屌tvb 每3個月屌一次刷熱度
真心好唔尊重人地既努力
人地有今日既成就背後付出過幾多努力同汗水,193呢條撚屌求其口upup幾句就上位既人有咩資格同人合作
193真係愈搞愈肉酸
可以奔壞到咁樣真係好難得
其實viutv會唔會考慮放棄啲咁搏上位嘅人
自大當搞笑呢樣嘢真係玩一陣好啦
有啲藝人係造星出來但真心努力去進步
但193係勁proud of自己廢
完全冇進步過亦唔覺佢有火做好自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞