恭喜張家朗東奧奪金 193想揾張家朗合作拍廣告

664 回覆
174 Like 1326 Dislike
如果香港好似支那咁金牌氾濫咁緊係no one cares
但你估香港攞到金牌容易啊
你係咪太睇少一面金牌嘅威力,太睇得起班無作品靠騎咧出位嘅偽人
偽人呢啲先係擺唔耐嘅花期產物
講真家朗接Nike依啲廣告 旺角波鞋街大頭超大banner廣告果種 Nike/Adidas出終身代言都唔出奇

接依啲廣告一兩個都屌打哂error接果啲十幾廿個
係呀 外國呀嘛
連係ig到話佢兩句都會俾佢即刻block
就好似拍電影咁,票房係無可能靠diehard fans谷,一定有極大嘅路人盤,廣告同理
班viu粉真係唔好咁睇得起自己
我真係嫌班偽人無資格同運動員比
唔知仲以為班偽人攞過咩國際獎項係超級影帝
其實似係你高估哂Error (193)嘅影響力/持續繼續紅嘅能力
除咗李麗珊之外仲有邊個香港人有資格同張家朗合作?
你覺得張家朗既人氣會少過193?
其實成隊error都係會諗點樣r到多啲廣告 形象嚟
不如你就數下李麗珊個全港第一金嘅光環幫佢接到幾多廣告
依家唔係Error定係星夢定係咩藝人嘅問題
問題係要點樣將依個最高聲浪嘅時間維持落去
我當佢埋TVB都係佢個人選擇要諗下點樣可以令佢依家嘅效益最大化先係要考量嘅重點
如果有電視台或者藝人可以幫佢將依家嘅光環再放大維持到落去先係個重點
成日將個重點擺係193同Error做乜鳩就算TVB隻米奇出聲都係比你地睇到痴埋去根本都唔撚係為個選手著想淨係掛批鬥人
Viu粉太妄自菲薄同埋太睇少運動員光環

不嬲做藝人都係花無百日紅 佢地講到193依啲可以一路紅到千秋萬世咁仲吹到可以幫家朗R到曝光率係佢幸運

50年後隨時冇人再記得error啲作品 但一定記得張家朗拎金牌
用廣告數量同target group消費力黎量化影響力都唔知話on9定弱智好

陳慧琳咪得個爛鬼美心廣告長約 亦都無人會因為佢個廣告走去買月餅 但佢身價一定多過mirror 12個加埋

明星可能隔幾個禮拜就有個彈出 奧運金牌幾十年都唔知有無一次

更加唔洗講公眾人物要搵食 係完全唔需要靠做幕前 就算張家朗而家即刻退休開學校教班都夠過幾世 反而件無才能既193無左明星光環仲可以靠咩養老
人地拎住面奧運金牌
全世界都認得
193出左香港WFC
躝開啦得把口
佢同荷蘭叻係咪失散父子嚟
Yes
單春以前咪又係得Adidas咁濟 但果時簽終身約
唔通Error幫Osim / deliveroo 拍廣告 幫幾間潮牌出下po同Story就勁個單春 陳慧琳依啲咩

如果匯豐依啲大公司同Error簽終身約我就收皮先啦
好撚肉酸
李麗珊26年前啦大佬,唔好話26年,error擺到4年先算啦
你都承認張家朗呢一刻紅,我都幾撚肯定張家朗身價肯定貴撚過error一百個廣告加埋
呢一刻嘅張家朗點解要自貶身價到同班騎咧怪一個level
到張家朗熱潮過去,error喺唔喺到都成問題,我真係唔明完全無作品support可以點樣一直紅落去
更何況我真係唔覺error有幾紅,就算後生都唔係個個識error啦,我身邊大把人對error無興趣
班fans天真到覺得係娛樂圈長年冇實力嘅話靠抽水/扮敢言/面皮厚R Sponsor/亂講野係可以長年紅到落去
有樣野叫branding
唔係下下要返數架
喺佢哋眼中,才能、實力呢啲完全唔重要,最緊要鬥followers多,鬥廣告多,真係cls

咁鍾意偶像派,去聽下twins首下一站天后啦,人氣不過肥皂泡呀
條友擺明係193fans啦 睇見上面已經係到左兜右兜 屌你老母依家講係世界性 佢就淨係睇香港 依家的獎金獎品都廢事講 之後sponsor同廣告都夠撚哂 最後再去外國做教練又得 洗撚同你r咩
笑撚大人個口 莊閒都未識分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞