[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 #22 謝絕老翻 歡迎互毒 香港人加油

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
無拆過,反而後頸巾要食啱位先得,好易跌
咁即係腹甲無改良過.
後頸巾我装到個樁位變哂型,好難先装到.
點止腹甲 對手一拎住斧頭就好易甩
條腰一甩又好難啪番入去,越玩越燥
我隻黑色無甩腰,但腹甲郁一郁就跌,都玩到好鬼煩.
我個隻係拆唔到腹甲
玩完紅覺得好正,拎回水券去買埋黑約埋交收隻新世界合金真三一2號

想買埋流膿馬同準人figure先開,但好似唔見有人賣
新世紀隻2號好多尖位,好鬼拮.
平平地300蚊買呢襯吓紅1隻野可動ok嗎?最衰3號無產品,得隻炒到上天既minipla
可動係最普通嗰隻,但要入櫃站屍就一定要上支,但好在個支唔大,唔阻位.
btw 高度矮千值一大截喎.
咁細隻既咩,未見過實物都無計,無替代品,無人肯出1號以外既真三一
心思思想買埋三一帝皇,但都好似好細隻
新世紀合金你預佢18-20cm , 仲有隻2號右手鑽頭太重會導致右手不舉.
岩岩訂左再版隻千值帝皇,想問呢隻頭一版評價點?
我無初版,所以我都訂咗.
初版有報告話斷腰和股關節耐咗會鬆,
祥情睇吓有帝皇嘅巴打補充.
大脾易鬆,飛翼太重上咗條腰搞唔掂
條腰好似老千常見問題?搞到我想追隻紅真三一,爬完文都唔係好敢追
見FB有隻2手千四都有啲想追,但紅啲關節好似差過黑,所以都係等再販睇吓有無改良.

高度對比.
我今日終於有時間出去買

玩咗兩嘢我覺得老千隻龍王丸正d

本身都想skip呢個系列,但一聽到仲會出邪虎就忍唔住

至於另外龍虎同白虎,我估我會買埋龍虎丸 (NX edge 我都係無買白虎丸)
唔好咁大期望,今次龍神丸賣得唔好隨時斷line
原色係成型紅色,腰關節又有通病易甩,無第三方補件應該玩到一肚氣
想買隻鐵人28號玩下,想問超合金魂抵唔抵玩?

呢隻?
有聲有光,如果對可動無要求,熊貓$550(唔知仲有無貨)係ok嘅.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞