[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 #22 謝絕老翻 歡迎互毒 香港人加油

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
今晚睇下有無時間開
I就揾唔到
p個間 訂左 原價 晏d有得取貨
我唔想等了,100可接受
隻勇者王有暗病?
carousell好多貨
仲有原價面交放
agger,都係諗住星期日先去拿
好期待隻勇者王
宜家呢度係咪無限不推文? 我見你以前都會提下人
提左又會話唔友善架, 自己睇post見到個個不推架啦, 都行左成年啦,有個norm 出左黎, 咪跟大隊

係要做反向咪變左做痴線佬
我其實有私底下提,但有新巴打加入可能會無提,

造成混亂我道個歉先。

但我講下點解無提得咁密甚至連TITLE都唔記得寫,
主要因為出面太多PR,鏡錯,同埋膠POST,
唔阻住行動POST呢個原則已經相對無咁強烈。

當然大家做開不推文,即係習慣左點㩒,
我私心希望大家繼續,至少我自己係連登出POST,9成半都會繼續不推文。

但如果其他巴打有一時錯手或者有新人參與,我會偏向唔提,
但下個TITLE名我會加返善用不推文。

大家有意見請提出,呢一系列機械人玩具POST係屬於大家嘅,大家都有SAY,我只係咁啱做左開POST者,我唔會以版主樓主自稱,大家一句KKW巴稱呼我就好。
咩站,你係咪見到我…
我頭先係快富街等E21
藍衫短褲死肥佬
快啲返屋企開盒玩
爆米又派大陸貨畀人
P+GGG應該只有啲小問題,Gaiga對手易甩,黑色光漆有機random位置有位啞色,我果隻只在腳板唔覺眼位,同小心玩有啲位唔好割漆就得,成隻都實淨好扭,真心正斗
開緊簡單CHECK,痴撚線嘅隻野

多謝大家一齊推我,呢隻買左真係唔後悔
Lu 大真係冇幾何失手,係真係貴左d
之前啲失手某程度都係廠跟唔上

今次睇到廠追得上阿LU嘅設計了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞