[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 #22 謝絕老翻 歡迎互毒 香港人加油

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
咪係,原本想入隻初號機同二號機,一見佢表態即刻打消念頭
發覺D廠一搞人樣頭雕就炒晒車
所以我覺得香港D廠淨做機械係明智既
POSE+ 隻勇者王睇過成品好似唔錯
以後見親佢出品
我都不了
8月就有了好期待
竟然會出佢

龍神丸巧大隻,面積同X1FC差不多,上色造型都靚,手腳甲都有連動,可動ok但Q版身形之下有啲對消作用,條龍骨腰有小小回彈則向一邊傾向,肚中粒龍珠藍透膠中間有大條夾口線唔多好睇,今日公佈埋環保三虎,應該只會入邪虎丸。
千值黑真三一,靚係靚,型係型,但關節始終都係鬆啲.

個人認為最型都係呢個pose

3隻一齊影,點影都影唔到真三一個樣
隻黑三一都好型
最鍾意佢初代三一個造型
掙扎一輪先開黎玩,仲未得閒合體……

搏鬥完,真係可以用“分體“匠黎,一路擺pose一路分體。關節係多,不過先天前腳短,後腳又多干涉,好難擺到靚嘅動物pose。好多尖角,真正兒童不宜。

背面圓應該好少見,中間三塊說明書稱為尾巴
老千都玩分體咁好笑
你個名
有冇人知訂左孤仔pose+勇者王幾時先會到
有家齊齊敗
啲效果件係幾好玩
龜仙人我應該都會入, 同WOODY, TED組隊
應該8月尾掛,通常都係最後個星期先到貨
https://youtu.be/0kZWSPIs6qk
wotafa出左dx gridknight&goldburn review
深夜放毒
如果鍾意gridman,建議入咗diaclone果售先
可動一般但整體評價幾好
巴打後面個堆都幾毒

獅王開埋燈嚟多張啦
希望你地個隻都快啲到
睇自己友嘅相正好多
同意DIACLONE個隻正
我都係因為無銀先放棄, 可動低少少無所謂, 但又有合體做人或者飛機, GRIDMAN本體又唔差
請問有千值黑真三一嘅巴打,隻真三一嘅腹甲係唔係好易跌落嚟?
因我嗰隻係好鬆,郁一郁都會鬆脱.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞