[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 #22 謝絕老翻 歡迎互毒 香港人加油

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
未得閒攞
巴打影啲相頂下癮先得唔得
k巴
你以前搬屋d玩具自已搬定比搬屋工人
比佢地搬好似好高風險
我自己PACK箱再自己CALL車咋,
擔心嘅唯有自己搵紙箱自己PACK

我影唔到啦,要聽日先可以再開盒
自己揸車 /搵個有車嘅朋友
走幾轉
屌,平時無時間玩,呢排收親啲貨都係原盒放住先
但呢隻咁想開盒嘅偏偏要等第二批
X1FC X3 GGG 我都未開
開完又無位放又要入盒
減少左我開盒個意欲
我pack左4箱加兩個大紅白藍
PACK好左後同搬屋班手足, 客氣講聲輕手啲
或者自己攞落去俾佢地擺上車啦

我識幾個幫人搬屋嘅朋友都好客氣, 你客氣時佢地都唔會玩你
想問隻ggg 個透明膠袋 本身係咪已經打開左?
無痴膠紙?
攞上手一望
第一句真係痴撚線, 原來POSE+可以做到呢個地步
係, 透明膠袋無膠紙, 同時盒張圓貼都唔算實
巴打上飛機底蓋會唔會鬆? 有d驚整到個頭盔
d啞色遠少少就見唔到, 如果有埋stand同 protected shield 唔好咁hae就好
買得呢隻, 已經有心理準備佢勇者王出咩都買
咁都放心d 唔該巴打
隻ggg重唔重手?
有無巴打可以教下個腳位點入 好似掙少少位咁
個尾閂極都閂唔埋 個位唔係幾對
跟説明書咁膝下較後一格,腳板前推再較到腳踭平小腿,甩大腳板,入盡Gaiga腳之後再由底上推Gaiga腳指到盡,Gaiga腳板底同黑外甲平行番應該就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞