[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 #22 謝絕老翻 歡迎互毒 香港人加油

1001 回覆
5 Like 5 Dislike

如果十月尾就喊出嚟
又出超必

不過要等可變版保守估計最少要3, 4年, 買老千止住痕先啦
係, 除非係自己老友信得過先好
好難講...
j死人咩
都係得pose+ 有機會做到, 不過係咪千值囉左個版權, 可變同唔可變會唔會係兩個唔同版權
可變同唔可以變應該係兩套版權,
可變嘅BAMDIE手上一定有, 但唔知係唔係完全獨家
其實想體驗合體嘅, BAMDIE套SMP其實OK嘅,
CMS個隻BRAVE合金就算X數了...
經過今次觀pose+ 好有信心, 等埋個鎚同埋超龍神都夠 gggg 就後話
CMS都就十年,冇得比喎
入咗千記隻4G 搞到無留意隻pose+
想問而家邊到仲有得訂或衝現?
首先你要不推文先
玩具版權唔會永久,又係去到某個時期唔再出新產品個版權就會開放返
可不可變同其他比例每1個都係分開計
講期待我期待超龍神重多,佢暫時都未有1個高可動完全變形ge商品,佢需要ge技術應該大過3G 4G好多,又要變車變人重要合體+高可動
Ok
睇到咁多巴打出晒相真係好正
我仲要等孤仔月尾果批先有得玩
想當年design超龍神嗰條友冇諗咁多野
車同人形態基本上係分開design
要出變形合體基本上就要成隻redesign一次 成本都幾高
又唔可以確保到好似搖錢樹GGG同GGGG咁一定有人埋單
超龍神4 隻 同GGG 比都唔差得遠, 出場機會又唔係少
都多人想要
乜原來係咁難,無買過超龍神玩具唔知
細個睇動畫仲以為好易
得閒可以搵下youtube睇超龍神D玩具介紹片
超龍神對腳同火龍冰龍架車尾個形狀完全係兩樣野黎
之前Bandai出Super minipla都直接換件算
開發組有講本身想整完全變形 但太複雜所以放棄左
冰龍火龍變超龍神係連成個size都唔同
唔係就咁大比例咁簡單剩係講將超龍神ge件收埋已經係一個難題黎
所以pose+話出超龍神我重期待佢隻3G
要keep住到雙龍人形,兩架車,合體過程同超龍神,再加埋高可動
好似galeon咁換part應該解決到
嗰嗰都玩ggg, 我隻仲未到貨,襯得閒開吓其他野先

上色好靚,但大脾位好鬆同隻手渣唔實武器,第一次玩玩具要加聖水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞