塊面爛到就黎想死

217 回覆
36 Like 16 Dislike
我娶你啦
如果係荷爾蒙瘡、又唔想試避孕藥嘅話

可以試下supplement 芥蘭素(Indole-3-Carbinol)

上年成日生啲好似玫瑰痤瘡大大粒嘅嘢,食咗個幾2個月就穩定返
投資係股票 發咗達一次過搞得唔得
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。何不暫時停一停,到我們的網站
www.help4suicide.com.hk 。 那裡有一些勵志故事和有趣短片,你可以隨心看看。你也可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時),讓我們的義工為你加油打氣!

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》
係唔係會出少咗油

樓主試下食避孕藥/睇下係咪多囊 腮位爆都似荷爾蒙失調
係啩
lm
我考會考當年爆得多暗瘡
直情發黑嗰隻
一直無好轉
最後睇醫生
打支針
食下藥
馬上無曬

我覺得自己當年壓力,青春期激素係最大因素
其實你個醫生點講?
係邊方面有問題
油脂分泌定點?
希望你快啲無事
見好多男女多暗瘡
搞到自信都無曬
好無辜
有食過避孕藥都冇效
想問下係打咩針?
我食緊嗰時都無少到仲爆多咗添
有爆發期 要過左爆發期先會唔再出 (幾個月至半年)
印象中係抗生素
但唔好問我點解暗瘡關抗生素事
或者係第二種病
唔係完全暗瘡.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞