塊面爛到就黎想死

217 回覆
36 Like 16 Dislike
I understand your concern about networking. However, in view that even vegetarians can socialize normally, I believe that a plant-based diet isn’t as disruptive as you claimed

只不過想講唔係適用於係所有人身上 👈 Who is not suitable for a healthy diet?
咩supplement?
查邊隻有介紹嗎
推呢個
巴打睇左幾錢左右啊?都係食a酸嗎?
絲打食邊隻啊
我其實都一直有食緊 但好似對我冇乜用咁
我試過自己買過黎做 完全冇用
咩嬰兒針果d都係冇用如果你本身膚質未去到太差既話你可以試下
我都唔肯定關唔關事
但睇d症狀又好似唔似 同埋我之前買過d除蟎皂 藥膏都係冇乜用咁既
你話食a 酸接近一年,一年唔夠又減藥,又覺得食緊果陣冇用
係咪真係有紀律地食?
total 幾重食左幾多mg 先?

唔係話a酸一定得,但大多數話唔得都係食到冇心機放棄
絲打妳到底a酸一日食幾mg食左幾耐呀?
妳係都唔肯講無人幫到妳架!
A酸都搞唔掂
請問妳幾重?
果時係食左接近一年 total食咗6000幾mg
大約50kg左右啦
上面已經講咗喇
大約食咗一年 6000幾mg
我唔覺得有生少左同埋控制到
Take photos and let us know your situation, so we can help you more effectively
重刷算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞