(最火暗)如何評價hololive同vtuber火湊阿庫婭有幾仆街(37) 試列舉出hololive入面真係FD既V

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
https://youtu.be/Xb1gp5ThwlM 牙呢心態都幾正面
對腳令我諗起啲獵奇性癖
呢個烤肉結尾有d令人不明嘅畫面, 係youtube已經block左不再推薦但係呢度見到
無辦法 我n87 只可以屈就下
成個ch大部分都nene片 唔明點解要放隻水做ed
其實大部份烤肉man都係水迷黎
所以養左成班腦殘crew
唔識日文就會好似支那咁
任何資料都係烤肉man篩選過, 對佢不利既, 好似8964你就永遠都見唔到
然後你同佢講返其實你有咩比政府(烤肉man)隱瞞
佢仲屌返你, 其實同啲牆內世界得唔到外面資訊既小粉紅一樣
台仔同鬼佬都多l&p 一有少少anti feel或容易帶風向就俾人圍插
叫得coco都係高質都癲
vtb有coco會長
劍擊有coco lin
咁要做真相系烤肉man
crew又要屌又要睇
一般人又想知真想
賺view賺到fat fat
咁要做真相系/推理系烤肉man
crew又要屌又要睇
一般人又想知真相
賺view賺到fat fat
通靈系烤肉MAN 領先你4個平行宇宙
比會其他烤肉man檢舉
俾l&p撚report都仆街
同埋係就係又要屌又要睇呀
個個負皮
Youtube大演算法落去, 你既片都唔會比系統推薦,
然後比人檢舉埋, 完
所以成個youtube都係utopia黎
內容無問題亂檢舉有用咩
通靈王d片都唔見有ban
我個首頁都開始多阿水
我個首頁開始冇holo
唔識日文咪好似我哋頭幾個po咁猛傳錯嘅訊息屈咗牙水第一屆馬車盃句嘢
事實佢講嗰句係喺佢贏咗之後話冇佢大家仲開心嚟串鳩牙狐唔甘心
正如實捉到你嗰份報紙個創辦人疑偷運毒品潛逃要講返啱隻毒品
本身句嘢都乞人憎唔洗加鹽加醋
第二屆馬車盃即刻現眼報攞第二
俾佢享受下咩係第二嘅唔甘心
開post啦 btw 阿天6點百萬耐久
但係烤holo唔准營利,個頻道再多人睇再多訂閱都冇撚用
之前偷開營利幾個賤種即刻炎上,雖然事後啲人真係繼續睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞