(最火暗)如何評價hololive同vtuber火湊阿庫婭有幾仆街(37) 試列舉出hololive入面真係FD既V

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
咁佢應該ban哂所有holomen個名佢先o岩
咁就可以完美防spam
講禁多做咩,
心唔理人,支持支持,佢無做錯,
水唔理人,仆街,性格差,

心聽會長講復活,都係會長功勞,支持龍心,
水聽會長講禁可可,水反會長,龍水不和,

心去過b站賺錢,學中文討好觀眾,無問題,
水去過b站賺錢,言論保持中立,中華姬,

就算牆外,有班人同小粉紅係同類,紅線他們說了算
除非佢本人突然開始講起ココ 如果唔係嘅話我覺得個chat都唔使要有ココ呢兩隻字 因為當時就係有班小粉紅喺度spamココ卒業 而且個情況係極嚴重
要維持個chat嘅風氣 呢個係其中一個最方便嘅方法 尤其是aqua個地位都幾尷尬下
心淡,水姐畢業離開傷心地算
問題係支畜無SPAM佢呀
有班人,口講支持香港,重視係唔係黃,實際上做的事同牆內人一9樣,而且一先入為主就唔識反思,語言用字有支化現象,就係香港現況
你要佢答呢條問題係咪想佢畀小粉紅車埋一份 尤其是班小粉紅真係當佢神咁拜 呢類問題只需要出現個後果都可以不堪設想
你答又畀人燒 唔答又畀人燒
答會又畀人燒 答唔會又畀人燒
自我審查就係咁開始
睇唔到咪無囉,牆外都唔一定咩都睇到

你係咪要佢哋開始spam aqua 你先明白班小粉紅嘅本質
我同佢講個時間點同你講個時間點都唔同
佢無俾支畜SPAM就已經BANココ
某班人重有一招,一講到其他人仆街就會話拉人落水,呢招無敵,佢哋黑你個推ok,人地黑佢個推就唔得,同小粉紅講紅線一9樣,有佢講唔比你講
做事唔係要等意外發生咗先至搵辦法解決
而係要唔畀意外發生
所有可以防到小粉紅嘅做齊就冇事
做唔齊 下一個畢業就係佢
所以佢禁哂所有holomen名就可以完美防spam囉

已經和好咗啦
小粉紅洗埋狐坦同白上吹雪
記得提夸bam埋
Live柒就fans預撚左 三期唱歌柒睇開會唔知? 問題係cover永遠唔俾搞live呢 有陣時笑下就算 生日/百萬果啲都要錄 租到個場黎錄都唔肯俾佢地live明眼人都知係cover問題啦
OK~ 你咪叫佢做囉 到時候我就攞住盒花生等睇佢ban曬所有holomem嘅名之後你哋就問佢“做咩ban曬所有holomem嘅名!?!?”“有冇搞錯呀燒死佢燒死佢!”
咁你話要預防呀嘛
咁支畜spam白上個名係唔係都要ban埋佢呀?
補充水20時開播,心23時開播,水開台撞心,
百鬼而家都有用b站畫師動畫開台,水已經一早無再用過b站畫師動畫開台,百鬼唔奶共,水奶共
你好想佢ban咩 你都幾矛盾下ga喎
想佢ban又唔想佢ban
人哋問你係咪要bam埋佢
你理解成佢好想夸bam
我開始中風了
感覺同crew打泥漿摔角好攰
放棄了
咁你依家係咪好想佢ban先
你唔想就唔好一齊帶風向
睇hololive係娛樂
唔係畀你哋攞嚟講是非
假如有一日班小粉紅真係越嚟越激動啦
佢哋spam白上spam得越嚟越嚴重
咁我就真係覺得喺出事之前ban咗佢算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞