(最火暗)如何評價hololive同vtuber火湊阿庫婭有幾仆街(37) 試列舉出hololive入面真係FD既V

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
點解你仲未知呀? 去照吓鏡 你有冇見過百鬼組啲人去撩事鬥非
同埋班crew
你岩去dislike 吓先
我反鬼大將軍 但無奈呢到太多百鬼組 面對大量百鬼組嘅攻擊 我已疲於奔命
呢樣另計嘅
本身做啲野都黑人憎
不過冇班crew冇咁憎佢姐
上次佢上社外活動都唔開live
咪屌過佢
不過夸粉始終有啲叻哥嘅影子
係未必知嘅
我仲以為個個CREW係玩緊膠
本身諗住係
但一問點解要淨係黑牙夸就知唔係
阿夸 發推 夠有講 會長。佢本身b 站幾千萬收入,而家佢,連埋佢個fd 一齊要退出b 站,發咗推表咗態你仲想佢點?現實有幾多藝人做到?
一定要好似 fbk咁? 然後比粉紅車? 話說你地有無幫手檢舉洗fbk 推特tag個啲ac????
有冇人可以搵番台灣班法官圖
好撚精彩
又講支站收入明明連賺得最多o既星街
為o左會長都可以即刻捨棄
就你crew仲好意思咬住依點講?
請問夸又為會長做o左o的咩?
會長可以幫佢擋anti
佢就自己安全第一
其他同社一齊撐會長
佢就避談禁字Q走
對唔住 我親愛的夸
我怪錯你了
幾千萬收入呀
已經為左會長放棄左幾千萬收入呀
講到佢自己主動放棄咁
珍,mea同牙水講共同進退,點知mea賣甩牙水

牙水無錯的,錯嘅係你地唔like佢都要俾dislike佢
冇追post 一入嚟多咗咁多夸寶以為入錯post
你邊到睇到星街最高??

係 阿夸 最高喎, 抽成後幾億日元
另外佢唔只係自已事,仲牽連到朋友,
顧慮比較多。
完全封鎖左
係咪要我話會長句fuck you and never come back令佢無咗幾千萬收入你先滿意?

明明阿夸都好慘,點解仲要黑佢,又唔係佢令會長畢業。佢畫師黑會長,都比佢換走咗,算係咁啦。
最慘原來係牙水
我真的十分同意你的說法
岩呀 呀水真係好慘呀 又委屈 仲要咁都留係cover 真係喊咗出嚟
星街第1個holomen係支站千艦
牙夸都無喎

係會長考慮不周連累牙夸了
會長就應該唔好做好人
處事態度就應該好似夸b咁
得啦阿水佢最慘 最錯係阿龍 最廢係三期生
成個post你啱哂了 滿意未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞