(最火暗)如何評價hololive同vtuber火湊阿庫婭有幾仆街(37) 試列舉出hololive入面真係FD既V

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
防?咁撚樣防嘅咩?
知唔知星街 會長自己點防洗版?直接俾扳手觀眾(幾個月以上嘅會員),叫觀眾收哂啲洗版仔皮
人哋Fubuki講到明企會長嗰邊,又係俾人spam chatroom,Fubuki跟本冇驚過,情況嚴重開個僅限會員留言搞掂
最近youtube又實裝咗個訂閱者模式,一㩒又收哂洗版仔皮
Aqua呢?如果照你邏輯,你ban"ココ"人哋就打其他字啦,跟住點?逐個逐個字BAN?驚到咁咪直接熄chatroom囉,假設熄完chatroom驚比人洗埋comment咪熄埋留言囉,淨係識頭痛醫頭腳痛醫腳

你自己公司同事有難唔幫佢出聲都算啦,冇計,學fans話齋社恐呀嘛,而家你當會長佛地魔,阿庫婭你都係撼頭埋牆死咗佢算啦

仲有會長畢業都唔關小粉紅事,係公司政策太過保守唔比佢玩特別企劃,會長覺得留喺度發揮唔到所長先走㗎
你可以用第二個方向諗,會長話去設佢個名禁字,以現時所知只有水有聽話去做,比人黑比人dislike都去做,
會長出於好意,自己覺得無問題先叫大家禁字,
龍同水雙方無互相傷害,
對比起心祭互相傷害兩邊都做錯,龍水有做錯過咩?
只要支畜每洗一個名你就必須BAN
根本就一個反智操作
然後居然有人認為BAN名係必要預防措施真係好白痴
幫到出面有咩用?spam有停過?我睇反而激烈左,
收哂啲洗版仔皮無理無據,直接d講,你講一堆廢話,廢人廢語
訓先,辯論好撚哂精力,要做資料搜集,recall返啲記憶同埋搵返啲片好辛苦
訓啦7頭,
驚到咁咪直接熄chatroom囉,假設熄完chatroom驚比人洗埋comment咪熄埋留言囉,淨係識頭痛醫頭腳痛醫腳
會長都有做過,已經証明左係頭痛醫頭腳痛醫腳,spam無停過
結果而家有無收曬皮?
會長無做過熄CHATROOM唔好屈
真係防spam就學會長同組長咁同yt爭取防spam機制
秒咗
見一次做一次係唔係好辛苦你
原來bam洗版狗仲難搞過避開同社同事
假CHATROOM畫面都唔算?熄非會員CHATROOM又唔算,全員留言長cd結果都無效,之後都係spam,而且spam完全無視cd,留言變得更差
咁睇嚟要ban「中国」防spam了

會限留言原來係冇用的
holo有邊個見一次做一次?
而且會長板手重要比錯過spam果班人,都唔知重有無粉到而家重未解封
加會員spam又唔係未見過
lm 聽朝訓醒追post
搞清楚嗰次係俾營運搞先搞到咁
好耐無見過嘅箍又岀現喇
人地打直接熄chatroom就緊係話停用個chatroom架啦
你要講咩就直接打出o黎
唔好紅字引用唔講清楚
我唔識解密架
頻道主唔check清楚板手比左邊個,比人搞先出事,
你咁講,林病都係俾中央搞先搞到咁
而且方法如果有效你解釋點解而家唔用
直接行動,dislike左阿心未
分清楚會長係叫cover將堆人黑名單唔係俾mod人
所以會長點解會事前check入o左mod未
而且邊個弱智會知cover堆it連入o野都可以出錯呀
早啲瞓準時睇shit post算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞