(最火暗)如何評價hololive同vtuber火湊阿庫婭有幾仆街(37) 試列舉出hololive入面真係FD既V

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
Crew啲邏輯可唔可以好返少少 同cctoy啲撚樣打稻草人有乜分別 講既問題冇樣答到 點撚解淨ban可可唔撚ban其他野呀 點撚解其他holomem唔洗ban呀 全部都俾人spam過架 點解得夸咁撚廢要ban呀處理唔到呀柒頭crew 乜撚都出黎鳩up拉走 我夠知夸唱得好過團長跳得好過船長啦 咁果個係咪就係cover唔俾佢開live既原因呀 三期啲百萬錄影同新衫都推撚遲哂啦 答我啦柒頭
成日對夸不利既野當睇唔撚到 幫個推招黑咪係你地啲傻仔囉 係到打稻草人打撚到人煩
岩啦 最撚全能係夸啦 唱歌好撚好聽呀
講明夸黑俱樂部點解有班crew都係要走入黎柒
嘩 床巴痴線到俾錯板手單嘢都可以屈返會長
2期生除左老師有邊個唱歌難聽過佢
隻鴨唔用假聲屌打呢條所謂前地下偶像
仲要次次都係跳老舞
兔仲俾心機練舞過佢班crew又扮唔知
你有偏見可以,人地有偏見唔得,支蛛,dislike左呀心未
又屈,邊夠你屈
咁反會長 你都你番返去做小粉紅 連登啲crew幾on9都唔夠膽直接屌會長啦
法國你都係二極管,非捧則反支國人思考模式
睇到夸唱歌勁過成個3期 真係忍唔住笑
針對T0團長
唔使驚 呢度啲人思考模式係咁 老實講我都唔知點解會突然間會講到去咗同其他holomem鬥才藝 我地又冇講過aqua有啲咩好 又唔係aqua啲fans 又或者呢個就係佢哋嘅logic
我哋呢啲低智嘅人永遠都唔會理解到
唔好再同佢哋拗啦 慳返啖口水
隻crew慘成condom
我睇唔到 我唔清楚 我理解唔到
平時得一個 琴日有四個
假設你部電腦壞咗然後叫你信得過嘅朋友整,結果你朋友整唔掂之餘仲要搞到部機報廢,然後旁觀者要去指責你有問題?
已按100次like
嘈到今朝
like左 夸寶,我的夸寶
床巴啲point太痴線 真係懷疑佢個世界係得夸寶一個
又跳又唱牙夸一線架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞