住開港島區既人住番出小小係咪會慘過死

721 回覆
1295 Like 123 Dislike
邊個會同白卡佬正常討論,講緊你呀
呢到得你好撚激動咋照下鏡啦睇下你塊面紅曬就黎腦充血咁真係笑死,搵唔到工上黎發爛渣
笑死 無人好似你咁on9要自爆 我都明既 自己無既野要話埋人地無條氣先會順既 又讀唔到u又住公屋又攞綜援 又要等特價先買野食 真係唔好意思喇
做唔到咪正正經經認左佢係要搵埋d垃圾藉口
係呀 好撚激動 香港人好嬲好嬲 呀冷氣軍師
你自己反思下點解人地唔同你正常討論啦因為你低層次唔值得人地咁做囉
公屋呢啲地方我就從來都冇住過,不過我就肯定你係入面個堆人其中一份子囉,成陣公屋氣質,唔洗無中生有喎,你呢招真係好撚小學雞,重覆又重覆,懷疑你中文作文攞U,唔怪得冇大學讀啦,做地盤啦,啱曬你,老粗氣質
我係冷氣軍事你咪鍵盤戰士囉
攞個keyboard出街打人啊嘛,網上兇狠,現實碌撚
不如睇下獸醫先喇 n年前開個po就ff到咁 唔怪得之要睇kpop幻想下自己有女
係呀網上兇狠 現實碌撚所以要睇kpop打機飛 講要自己都笑出聲
你好可憐,冇工返要上連登r 水吹
去青山啦啱曬你,你啲朋友係個度呀,一堆白卡佬肯同你理論
打機飛,語障仔真係中文唔合格
自從疫情後我冇離開過自己嗰區(返工同區)
唔係白卡仔但就係到要同白卡仔理論1000步笑一百步
你字都唔撚識睇有咩好講 垃圾係要捉住呢d野講架喇
你係咪唔知理論同撚狗嘅分別
而家我就係當你狗咁撚呀
睇kpop=打丁,小學雞到,你睇電視係咪對住阿婆自瀆架
係呀係呀又撚狗 邊個撚邊個都未知 繼續ff喇 今晚發夢記得去搵你既kpop女神
你搵唔到工唔緊要我請你做我隻狗,吠兩聲黎聽下
其他人睇就唔係 你條柒頭日日開埋d咩垃圾拍拖post就一撚定係
由細到大都住開港島,覺得過咗海就兩個世界嚟咁
弱智仔黎黎去去淨係得一個point
你上面每個回應都做緊架喇 唔洗搵人一齊吠既
你point都無 真係唔知邊個弱智
兩位收皮啦好冇? 兩個小學雞off撚晒topic,屌你地老尾
應你兩句以為自己好有存在感?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞